Bakambu'nun Satış Bedeli Açıklandı

Betisliler 10 kilos diye kudurmuş twitter'da

Transfermarkt'ta nasıl yanık oluştuysa hala soru işareti duruyor bonservis yerinde.
Fenermarkt demek istiyordun sanırım.

Bu onun bunun çocukları Boey'de önce 25 yazdılar, sonra 30 yazıp Rennes'e 1 Milyon ödediğimiz bonservisi kendi kafalarına göre 6 mı ne yaptılar hiç bir yerde resmi şekilde satıştan pay yazmamasına göre.

Kuyruk acısı.

3-4 bile iyi iş olurdu; 6-7 geleceğini varsayarsak süper. Gelişi doğru hamleydi, o maliyeti geçtim, fazlasına da daha iyisini bulamazdık; beğendiğim, uyumlu bir futbolcu. İcardi enkaz halinde oynarken, süre alamaması üzerine gitmeyi kendisi isteyip menajerini aktiflemiştir. Kalsa da hoca fazla süre vermezdi. Anılarımızda Bayern' e çaktığı golle yerini aldı. Yolu açık olsun...

5 milyon iyi de insallah Fernando bereketsizligi ve ugursuzlugu getirmez. O da ayni yasta 5 civarina gitmisti

Betis taraftari sövüp duruyor şuan 10 milyon Euro nasıl veririz bu yaşta olan oyuncuya diye. 😂

Betis sayfasının altını bir okuyun.
Yalan yok bizden örnek vereceğim Marsilya'dan Claus gayet iyi oyuncu olmasına rağmen istedikleri 8 milyonu verip alsak ben de yönetime söverdim o yaşta bir oyuncuya bu para verilir mi diye.

Muazzam iş.
Emeği geçenlere tebrikler.
Bakambu'yu seviyordum, haksızlık edildiğini de düşünüyorum ama bu yaştaki adama o para gelirse satacaksın.

5 milyon bonusun yarısı kolay bonus olsa 7.5 milyon çok iyi para olur

Kardeş kulüp Betis

Endülüsün en büyük camiası

ekrem-abi-kolpa%C3%A7ino.gif

Oh

Geri
Üst Alt