Bakan Kılıç: ''Almanya'daki olay Türkiye'nin imajını zedeledi''

Hangi imajdan bahsediyor lan bu. Var olan bir imaj yıkılır. Sayenizde imaj falan kalmadı. Bunları böyle konuşturanlara da yazıklar olsun. Her geçen gün bu ülkeden daha fazla nefret ediyorum. (Bu adam sözde Galatasaraylıydı. Yanlış mı biliyorum?)

Kafa mı buluyor lan bu?
Şikecilerden ve diktatöründen haberi yok tabiki

Fb seyircisiz maçta seyircisiz oynama cezası alırken imajımız hiç zedelenmedi sizdeki mantık bu

He zedeledi. Yıllardan beri Türkleri en bktan islerde kullanan, hor gören gavurlara atıfta bulunmassınız. Coluk cocuk 2-3 tane meşale yaktı diye bizi yerin dibine sokuyorsunuz.

Hala daha Almanya'da suikaste kurban giden vatandaslarımız var. Evler yakılıyor, dükkanlar kundaklanıyor. Bunlarıda konussana biraz ??

Senelerdir bu olaylar oluyor ne imajı Allah aşkına , imajımı var Türkiye 'nin Avrupa 'da ?

Bu olaylar bu işin fıtratında !!! var sn.bakan... :38573:

Sen önce dopingi engelle. Laf var icraat yok. Galatasaray olmasa avrupada esamemiz okunmuyor. Nerede boş beleş herif var bakan oluyor.

Evet şike ve ırkçılık ülkenin imajını yükseltiyordu, haklılar.

Bizim taraftarlar maalesef tam rezil. Sahadaki rezillikler yetmiyormus gibi.

Şike, ırkçılık ülkenin imajını bırak zedelemeyi yerle bir etmiştir.

Rezil, rüsva olduk tüm Dünya'ya.

İmaj zedelenecekse, varsın meşale atılarak zedelensin, şike ve ırkçılıkla değil!

mükemmel bir imaja sahipken yaptığımız şeye bak sen tüü.. neyse iki ayakkabı kutusu alayımda yolsuzluk yapayım türkiye'nin imajını düzeltmem lazım..

Türkiye' nin bir imajı olduğunu düşünmüyorum. Biz kendimizi çok önemsiyoruz sadece. Biz başkalarının işine yaradığı sürece geçinilecek bir ülkeyiz.

Sanki her alanda baskın ve saygıdeğer bir ülkeyizde bu olayla inişe geçmişiz gibi konuşmuş bakan. Düşünmeden konuşmak bu olsa gerek.

GT-I9300 Tapatalk

Imajin ne ki zedeledi?
Ulkenin ismi yerine Galatasaray'i bilenler var.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt