Bakanlar Kurulundan Flaş ÖTV ve KDV Kararı!

Yat ve teknelerin de ÖTV oranı %0 olarak açıklandı.

Resmen dalga geçiyorlar ama müstahak bu halka hak ettiklerini yaşıyorlar.

Almanya'da 30.000€'ya satılan arabaya %160 ÖTV koyuyorlar ama milyon dolarlık yatlara %0 ÖTV

Beyaz eşyadan ötv almanın bir mantıgı varmı zaten ?

Zaten hic anlamiyordum yat gibi bir mala OTV koymalarini. Iyi oldu. Ben duzenli olarak ayda bir yat alirim, artik 2 haftada bir alabilecegim :)

Genç cünüpler rahatsız

Sarma tütüne de düzenleme geliyormuş, artık vergi mi dayarlar içenlere mi dayarlar bilemiyorum. Elini attığın şeyi kurutuyorsun resmen :D

Erman la acaba sen yat değilde kotra mı alsan, malumun olduğu üzere ondada ötv sıfırlandı bir düşün derim.

Sarma tütüne de düzenleme geliyormuş, artık vergi mi dayarlar içenlere mi dayarlar bilemiyorum. Elini attığın şeyi kurutuyorsun resmen :D
Bastığım yerde ot bitmiyor hakikaten böyle bir şey görmedim :D

Erman la acaba sen yat değilde kotra mı alsan, malumun olduğu üzere ondada ötv sıfırlandı bir düşün derim.
Bodrum Marina'da yer bulamam şimdi kardeşim sonra bakarız. İstiyorsan sana alırım.

Bu arada external disk almayı düşünüyorum. Bu indirimler teknoloji mağazalarına da yansır mı acep?

Beyaz eşyadan ötv almanın bir mantıgı varmı zaten ?
16a71add257ba335ef2075455459768b.jpg

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bastığım yerde ot bitmiyor hakikaten böyle bir şey görmedim :D

Bodrum Marina'da yer bulamam şimdi kardeşim sonra bakarız. İstiyorsan sana alırım.

Bu arada external disk almayı düşünüyorum. Bu indirimler teknoloji mağazalarına da yansır mı acep?

Beyaz modellere yansır sadece.

gibi;

white31xRTktF70L._SY300_.jpg

Son düzenleme:

:D :D

Valla bilmiyorum ileride yeni bir karar alırlar mı ama sanmıyorum, baksana telefonda taksiti geri getirmedikleri gibi bir de üstüne ötv'yi arttırdılar. Pc parçaları falan çok sapıkça artmış, hani diyordum ya intel pc toplayacağım diye sana, keşke toplasaymışım da aradan çıksaymış.

Gidip bir yat alayım

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt