Bakasetas, Antalyaspor-Trabzonspor Maçının Kadrosuna Alınmadı

Türkiye'den herhangi bir yere transfer olacak olan futbolcularin dümenden her zaman sakatlandigi tecrübeyle sabittir. Bizim takimda bile 50 kez yasandi.

Muradım ne dersin, gelsin mi 😍
yönetim oyuncu alabilecek gibi durmuyor. 1.5m euro civari düsük paraya satmak istiyorlarmis. fizik olarak eski gücünde degil, en fazla 1.5 sene oynar. günü kurtarma hamlesi olur gibime geliyor, emin degilim.

yönetim oyuncu alabilecek gibi durmuyor. 1.5m euro civari düsük paraya satmak istiyorlarmis. fizik olarak eski gücünde degil, en fazla 1.5 sene oynar. günü kurtarma hamlesi olur gibime geliyor, emin degilim.
Şu gelsin diyebileceğimiz adam alışana kadar sezon biter bu yüzden Bakesatas bu yılı kurtarır diye dusunuyorum

ilk basta istemiyordum ama murhan can terzi'nin dedikleri dogruysa kasa zerre para yok. trabzon'la aramiz iyi oldugu icin takas-taksit vs. bir seyler yapip bu adamla imzalayabiliriz. 8,10 ve forvet oynayabiliyor. mertens'ten 6 yas kücük. bakasetas güzellemesi yapmaya basladik nasilsa... normal sartlarda bize zimba gibi adamlar, isiran topcular lazim ama bütce var mi? hep belli bir havuza mahkumuz. önde gol atacak adam yok

1705275847966.png

ilk basta istemiyordum ama murhan can terzi'nin dedikleri dogruysa kasa zerre para yok. trabzon'la aramiz iyi oldugu icin takas-taksit vs. bir seyler yapip bu adamla imzalayabiliriz. 8,10 ve forvet oynayabiliyor. mertens'ten 6 yas kücük. bakasetas güzellemesi yapmaya basladik nasilsa... normal sartlarda bize zimba gibi adamlar, isiran topcular lazim ama bütce var mi? hep belli bir havuza mahkumuz. önde gol atacak adam yok

Ekli dosyayı görüntüle 230654

Ben bir taraftar olarak, sut tehdidi ve bazi ince isleri yapabilmesi sebebiyle azicik da olsa kalan sureyi de goz onune alinca mantikli buluyorum bunun disinda ne bizlik ne de vizyoner bir transfer hamlesi degil.

Ekli dosyayı görüntüle 230654
Berkani takasta kullanabiliriz

Alanyaspor'dayken alsak eyvallah da, bu yaz 31 yaşına girecek yau.

Geri
Üst Alt