Balanta Geliyor!

Melih Akan

Berlin Panteri
1408744225255.jpg

Galatasaray'ınuzun süredir peşinden koştuğu Eder Balanta için kulübü River Plate'ten müjdeli açıklama geldi.

River Plate'in Teknik Serkereteri Enzo Francescoli "Balanta yaşı ve River'deki performansı sayesinde transfer olasılığı en yüksek oyuncumuz. Bu sezon belki de yurt dışından en fazla teklif alan oyuncu oldu. Galatasaray ve Sampdoria'dan resmi teklifler aldık. Gitmeye çok yakın. Bu hafta içinde kararını verecek" dedi. Sampdoria'nın teklifini reddeden Kolombiyalı savunmacı için bütün yollar Florya'ya çıkıyor...

Yetti artık vallaha ya artık balanta ve forvet transferlerini görmekten bıkkınlık geldi

Mümkünse bizi de reddetsin. Elimizde yeteri kadar Balanta var zaten.

Umarım gelmez.Chedjou dursun işte.

Takımda bir tane santrafor yok. Yabancı hakkını defanstan yana kullanıyorlar. Mallık yaw bu resmen. Baska acıklaması yok.

Kimse Tff falan demesin, bizde bu yönetim oldukca Tff'ye gerek yok. Biz zaten kendi kendimizi imha ederiz.

Su istemeyenleri guluyorum sadece Kardesim bunun dany ile chedjou ile alakasi yok.Gayet iyi stoperdir kendisi gelsin.

Stoper de benimde fikrim Dany ve Chedjou'dan pek bi farkı olmadığı yönünde ancak Çok iyi ön libero olur özellikle de Melonun cezalı ve sakat olduğu maçlarda ve Avrupa'da işimizi görür

:satellite:Hepimiz fm için istiyoruz itiraf edin :)

FM-2014-Eder-Alvarez-Balanta-2020-profile.png

Şu adama Dany muamelesi yapmayın gözünüzü seveyim...

Bruma nasıl çok büyük yetenekse Balanta da Bruma gibi çok büyük bir yetenek,geleceğin en önemli stoperlerinden olacak...

Hiç izlemedim yorum yapamıycam gelirse hayırlı olsun ama öncelik forvet olmalıydı..

Geri
Üst Alt