Balanta İçin Resmi Teklif Yapıldı İddiası

Melih Akan

Berlin Panteri
balanta3_MSG0C.jpg

Galatasaray, teknik direktör Cesare Prandelli'nin ısrarla istediği Balanta için yeni bir teklif verdi. Sarı-kırmızılılar 6 milyon euroluk bonservis bedelini 3 yılda ödemek istiyor.

Galatasaray'da stoper arayışları devam ediyor.

Galatasaray'da stoper arayışları devam ediyor. Sarı kırmızılı ekip, Prandelli'nin takımda görmek istediği Balanta için River Plate Kulübü'ne 6 milyon euro teklif etti.

Başkan Aysal'ın da bu transferin mutlaka bitirilmesini istediği belirtilirken, Arjantin Kulübü'nün vereceği yanıt bekleniyor.

Galatasaray, Balanta'nın transfer taksidini 3 yıla yaymak isterken, River Plate Kulübü'nün peşinatı daha kısa sürede almak istemesi transferdeki engel olarak öne çıkıyor.

Genç futbolcu, devre arasında da Galatasaray'ın gündemine gelmiş, ancak transfer gerçekleşmemişti.

Güney Amerika'nın gelecek vaad eden stoperlerinden biri olan Balanta'yı Roma ve Valencia kulüpleri de transfer etmek istiyor.

NTVSPOR

Benim anlayamadığım hem Mancini hem de Prandelli neden hep aynı isimleri istiyor şeklinde yansıyor.

Balanta mesela biz dışında öyle çok talibi yok Valencia falan dediler sadece bir tek ki kulubü de yalanladı galiba.

Hata ediyoruz,ched den akıllanmadık hala.

Milli takımda 38lik Yepes'in yedeği için neden bu kadar uğraşıyoruz?Chedjou'dan da çok şeyler bekliyorduk.Hayal kırıklığı oldu.

Benim anlayamadığım hem Mancini hem de Prandelli neden hep aynı isimleri istiyor şeklinde yansıyor.

Balanta mesela biz dışında öyle çok talibi yok Valencia falan dediler sadece bir tek ki kulubü de yalanladı galiba.

Bunun sebepleri arasında sütten ağzı yanan kulüpler var.

Misal Real Madrid'in zamanında takıma yığdığı Brezilya'lılardan şu anda takımda kalan bir Marcelo var sanırım. Şu anda büyük Avrupa kulüpleri kendi çağında abartı fark yaratmayan oyuncular için direk yatırım yapmayı tercih etmiyorlar. İngiltere için yabancılarda milli takım sınırlaması, AB ülkeleri içinde AB dışı oyuncu kotası var. Bu kotayı da bu futbolculara harcamak istemiyorlar.

Porto'nun nasıl zengin olduğunu bu şekilde açıklayabiliriz.

Balanta'yı izlemedim ama heryerde büyük gelecek vaad ediyor, sürekli oynarsa ilerde iyi paralara satabiliriz.

İlgilenilen isimler doğru isimler ama bu yabancı sınırlamasında ilk 11 oluşturulurken baya zorluk yaşayacağız gibi duruyor.

Ben onların istediğini düşünmüyorum.

Bizim transfer ekibi (yiyici ekip ) tavsiye ediyor.

Onlarda arasından seçmek zorunda kalıyor.

Yoksa mancini veya prandelli nin:hajro,yasin,en dogan, ontivero,olcan gibi gereksizleri nerden bilip milyonlar verirler,

Stoperi falan sonra halletsek..

İlk önce forvet gelmeli..

Balanta yerine doria için şartlar zorlanmalı bence balanta aranan isim değil diye düşünüyorum ama prandelli istiyorsa vardır heralde bildiği

Çünkü Balanta Avrupa futboluna entegre olamayacak tipte bir oyuncu. Talibi bu yüzden az.

Önceliğin forvet olması lazım.Balanta, Doria falan bu ülke için riskli hamleler.

tapatalk

Hayirli olsun simdiden..

Gökhan Cam takimda kalmis.

Stoper transferi böylece yatar.

Geri
Üst Alt