Balanta'nın Menajeri İstanbul'da!

bu forumda biri Balantayı acayip övmüştü ismini hatırlayamadım şimdi

Doria ile Balanta neredeyse aynı fiyata . Doria daha iyi bana göre .

Geleceği parlak bir oyuncu ama tecrübe sorunu yaşayabilir, ayrıca stoper bölgemiz biraz kısa kalır gibi.

Hayırlısı olsun.

Bizimkiler bir işin de b.kunu çıkarmasa şaşarım. Takımı gençleştirecez diye kreşe çevirecekler bu gidişle. Ya arkadaş bu adamların potansiyeli varsa bile burada o seviyeyi yakalamaları mümkün değil, bunu görememek niye?

Balanta dan ziyade Doria sanki daha iyi olur gibi (Semih veya Koray ile partner olarak), soyle, daha uzun boylu ve daha sert, ama oyun kurmakta Balanta kadar iyi degil, ikiside Bruma ve Telles gibi buyuk yetenekler.. Hayirlisi artik.

Benim birde anlamadigim, stopere adam bakiyoruz tamam da, Chedjou u alan mi oldu>? Yoksa zaten imkansiz, yer yok..

Kötü transfer olur. Kontejan sorunu canımızı okuyorken, kontejanı deneyimsiz bir stopere harcamanın mantıklı bir acıklaması olamaz. Madem stoper alacaz o zaman Alex gibi deneyimli bir oyuncu alalım, yani tüm savunmayı tek basına toplarlayacak bir lider..Coluk cocukla bu is gitmez..

Yaw Anlamiyorum Sonra diyorsunuz ki 30 yas uzeri alin diyorsunuz bu sefer oynayamiyor Yollayin diyin Sonra yonetim istifa diyin bizimkiler neden genc almaz dersiniz Genc aliyoruz Kreş diyorsunuz yasli aliyoruz Yasli diyorsunuz anlamadim sizleri Yildiz yaratmak istiyorsan genc alacaksin Roma bir gunde kurulmadi beyler Dortmund genclerle kac sene dayandi oyle patlama yaptilar.Genc aliyoruz 1-2 mac sonra yallah diyorsunuz Genclerdenhemen patlama beklemeyin zamana ihtiyaclari var Sonra Yaslilara para saciyoruz gereksiz yere.

Kötü transfer olur. Kontejan sorunu canımızı okuyorken, kontejanı deneyimsiz bir stopere harcamanın mantıklı bir acıklaması olamaz. Madem stoper alacaz o zaman Alex gibi deneyimli bir oyuncu alalım, yani tüm savunmayı tek basına toplarlayacak bir lider..Coluk cocukla bu is gitmez..

Valla Fatih alıcağımız 2 tip oyuncu var ya 20 yaş altı ya 30 yaş üstü oyuncu 20 ile 30 yaşı arası istediğimiz tipte oyuncular 20m €'dan başlar yani ya yetiştireceksin yada 2-3 sene oynatıp emekli olucak diğer seçenekler yok bizde yabancı sınırı serbest kalmadıkça kadroya genç doldurup yetiştiremiceğimiz için gençler arasından en parlak olana en yüksek paraları verip gelişmesini beklemek bir oyuncunun fizik oturma yaşı 24 ve üstüdür yani biz oyuncuyu alıyoruz 19 yaşında bu adamın omuz omuza mücadele etmesi için en az 24 yaşına gelmesi lazım mental hız ve teknik olarak ileri olabilir ama mücadele ve fizik olarak hep alt düzeyde kalır sadece sabretmek lazım mesela Balanta'nun fiziği yaşına göre gayet iyi 24 yaşından sonra filan tank gibi olur ayrıca Balanta defans dışında daha fazla mevkide oynuyabilecek bir oyuncu gibi geliyor bana alınır alınmaz sadece benim fikrim o yüzden taraftarların karar vermesi gereken şey şu diye inanıyorum ya 20 altı yada 30 üstü oyuncu alınacak bana kalırsa tahammül ettiğimiz sürece 20 altı oyuncu alınsın ama en az 3-4 sene tahammül etmemiz lazım olmadı diyip yollamak saçmalık olur Bruma'ya sakat olduğu halde teklifler geliyordu lakin Fenerde ilk 18 şansı bile bulamayan Salih Uçan için Roma teklif yollayıp duruyor ayrıca C. Ronaldo'nun genç fotosu ile şimdiki fotosuna bakarsak aradaki farkı çok net görürüz diyorum.

2 tercihimden biri. Ama 2.

Astoriyi isterim ilk olarak yalan yok.

article-2252804-169AA36C000005DC-689_640x632.jpg

Tek handikapı tecrübesiz oluşu onun haricinde harika bir hamle olur. Hız, güç, teknik, alan bilgisi, zeka her şey var adamda. Mancini de sol ayaklı oyun kurabilen bir stopere hayır demez. Sol bek bile oynar yoklukta. Dünya Kupası'ndan önce aldık aldık yoksa bizden önce talip olacak çok takım var.

Defans oyuncusu tecrubeli olmali. Balanta falan bos is. Alacaksak Alex'i alalim maceraya gerek yok.

$

böyle adamlardan bi bıkmadılar arkadaş. yabancı sınırının olduğu ligde yapılacak transfer mi şu Allah aşkına.

Valla Fatih alıcağımız 2 tip oyuncu var ya 20 yaş altı ya 30 yaş üstü oyuncu 20 ile 30 yaşı arası istediğimiz tipte oyuncular 20m €'dan başlar yani ya yetiştireceksin yada 2-3 sene oynatıp emekli olucak diğer seçenekler yok bizde yabancı sınırı serbest kalmadıkça kadroya genç doldurup yetiştiremiceğimiz için gençler arasından en parlak olana en yüksek paraları verip gelişmesini beklemek bir oyuncunun fizik oturma yaşı 24 ve üstüdür yani biz oyuncuyu alıyoruz 19 yaşında bu adamın omuz omuza mücadele etmesi için en az 24 yaşına gelmesi lazım mental hız ve teknik olarak ileri olabilir ama mücadele ve fizik olarak hep alt düzeyde kalır sadece sabretmek lazım mesela Balanta'nun fiziği yaşına göre gayet iyi 24 yaşından sonra filan tank gibi olur ayrıca Balanta defans dışında daha fazla mevkide oynuyabilecek bir oyuncu gibi geliyor bana alınır alınmaz sadece benim fikrim o yüzden taraftarların karar vermesi gereken şey şu diye inanıyorum ya 20 altı yada 30 üstü oyuncu alınacak bana kalırsa tahammül ettiğimiz sürece 20 altı oyuncu alınsın ama en az 3-4 sene tahammül etmemiz lazım olmadı diyip yollamak saçmalık olur Bruma'ya sakat olduğu halde teklifler geliyordu lakin Fenerde ilk 18 şansı bile bulamayan Salih Uçan için Roma teklif yollayıp duruyor ayrıca C. Ronaldo'nun genç fotosu ile şimdiki fotosuna bakarsak aradaki farkı çok net görürüz diyorum.

Takım cok iyi olursa bu takımda 1-2 tane pisme seviyesindeki genc sırıtmaz. Yani onların hatalarını kapatacak oyuncular vardır. Semih-Ujfalusi örnegi gibi.

Su anda takımda acık kapatacak oyuncu bulmak zor. Öyle bir ortam yok. Yani isleyen bir makine degiliz.

Balanta 24'ünde dünyanın en iyi stoperlerinden birisi olabilir ama o seviyeye geldigi zaman zaten uçar gider. Yetistirirsin, tüm hatalarını sende yapar, herseyi sende ögrenir, gelisimini tamamladıgı zamanda tekmeyi basar. Bu is hayatındada böyle tabi.

Eksik mevkilere deneyimli oyuncular alınmasından yanayım. Acıkcası günü kurtarma transferlerinede su dakikada evet derim. Adam varsın 1 sene oynasın ama takıma seviye atlatsın, 1 sene oynasın derken ondan sonra 2-3 sene yatsın anlamı cıkmasın. Hani olur ya, gidersin Drogba gibi 34-35'lik bir oyuncu bulursun ve 1 seneligine anlasırsın...

Geri
Üst Alt