Balayı Destinasyonu İçin Tavsiyeleriniz

Ne bileyim böyle furyalar oluyor zaman zaman, bir kaç sene önce de sözleşmiş gibi herkes Roma'ya gidiyordu, ondan önce de Yunan adaları furyası vardı. Millet birbirinden duyup gazlıyor herhalde :D

Serbay bu arada Barcelona da güzel bir tercih olabilir.

Ya Sato Balayina gidiyorlar. ne isleri var gizeh'te. 8-10 sene sonra orayada giderler

abicim orda colde cadirda balayi yapiyon yildizlarin altinda falan sevisebiliyon anlatabildimmi ,develerle geziyon. piramidler de gorus alaninda

chris-hill-the-pyramids-of-giza-lit-up-at-night.jpg

hic mi romantizmden anlamionuz yahu.

Evet görmüştüm. Hatta adam her dalda Atatürk'le yarış içinde diye içten içe dalga geçmiştim. :) Kişisel malı olarak mı geçiyor yoksa başbakanlığın mı, biliyor musun?

kadir topbaş in kardesi latif Topbas'in projesi. 1. derece koruma alaniymiş, 3. dereceye indirmişler. Muhtemelen topraklari Topbaş aldi, ve mülk sahiplerine devretti.

ha Davut iyi hatırlattı. 1. Prag 2. St. Petersburg 3. Mardin paso bu şehirlerden bahsediliyor bu ara çevremde

Güzel bir öneri daha: İskoçya..şatolar matolar, yeşil ortamlar..medieval atmosfer

Ne bileyim böyle furyalar oluyor zaman zaman, bir kaç sene önce de sözleşmiş gibi herkes Roma'ya gidiyordu, ondan önce de Yunan adaları furyası vardı. Millet birbirinden duyup gazlıyor herhalde :D

Serbay bu arada Barcelona da güzel bir tercih olabilir.

Herhalde :D

Mantıklı, hiç aklıma gelmedi niyeyse. Onu da not edeyim bir kenara :)

Bu arada ordaki tvde fbtv açık aziz yıldırım var kimse fark etmedi

sübliminal mesaj attım ben kaçar .d

Nevşehir'de mağara otelde kaldım fena değil. Atmosfer güzel. Balon turu, yer altı şehirleri falan gezilecek yer de var ama kısa süreli gidilir ancak. 3. günden sonra bayar.

Dünyayı döndük dolaşdık yine vatanımızda çakıla kaldık, buda güzel.

Ve bende yatar. Saat olmuş yine2 . Hayırlı geceler herkeze. Kib aeo

Nevşehir'de mağara otelde kaldım fena değil. Atmosfer güzel. Balon turu, yer altı şehirleri falan gezilecek yer de var ama kısa süreli gidilir ancak. 3. günden sonra bayar.

Evet öyle kötü bir yanı var. Fazla seçenek yok, balayından çok kaçamak yapılabilecek bir şehir. Ama üstü cam bir otel vardı adını hatırlamıyorum, çok hoşuma gitmişti.

Ya bizim ülkede muazzam yerler var, güneydoğuda, karadenizde bilhassa..Ama Ege'ye sıkışıp kaldık genelde..Tanıtım pazarlama sıfır.

Ama balayı için tercih etmem yurt içini yalan olmasın, backpacking daha keyifli yalnız veya arkadaşla. Sonuçta yurt içinde her zaman gezersin. Balayı bir defa olacak, normalde durduk yerde gitmeyeceğin bir şey olmalı, özel olmalı kanaatim.

St.petersburg efsaneymis. Dunyanin en guzel sehri deniliyor. Ama balayi icin sikinti. Insan evlendigine pisman olabilir

-------------

Geri
Üst Alt