Balayı Tatili İçin Otel ve Mekan Tavsiyesi

Ahmet Akgönül

Sarı Üye
Arkadaşlar merhaba rabbim kısmet ederse 2015 mayıs ayı gibi evlenmeyi düşünüyorum:D nikahtan sonra hemen balayına çıkmak gerek bu konuda sizdeğerli renktaşlarımında fikrini sormak isterim 2 kişi herşey dahil 7 gün 2000 tl gibi kaliteli yurtiçi otel tavsiyesi verirseniz sevinirim.Malum erken rezervasyonda fiyatlar yarı yarıya düşüyor.

burger king

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Önce nasıl bir tatil istediğinize karar vermeniz lazım. Deniz kenarı mı, doğa turizmi mi yoksa tarih turizmi mi?

2000 tl'ye balayi mi

evde kalip pizza siparis verseniz daha akillica olur tbf

ne alaka 1500 tlye dahi herşey dahil balayı odaları var en fazla 5 gün bilemedin 1 hafta

bir antalyalı olarak olimpos'u tavsiye edebilirim dağ deniz antik kent harika bir yer bir düşün derim

abicim balayi dedigin seyin bir adabi olur gidersin issiz bir adaya yahud vegas'a bilmemneye. siradan bir otel odasina niye para bayilacaksin ki mantigi nedir?

kalin evde pizza soyleyin iki kurus para da cepte kalsin bnc.

Tabi bizi izgilendirmez ama daha gençsin be Ahmet. Nedir bu acele? :)

Tavsiye olarak, kendim gitmedim ama gidenlerden gelen öneriler ışığında Hillside Beach Club(Fethiye) veya Kaya Artemis Resort Hotel(Kıbrıs) diyorum. (Bütçeyi aşabilir tabi.)

2000 gercekten bana da baya az geldi tek basina tatil olsa neyse iki kisi, bir de balayi. Simdi olsa belki guneyde fiyatlar uygun olabilir ama mayis haziran sikintili.

Bana kalirsa tur sirketlerine danisin butcenize ve kafanizdaki sureye gore birseyler onerebilirler en kotu fikir olur.

gökhancığım yaş 21 değil 31 yanlış yazmışım ,arkadaşlar erken rezervasyon olduğu için fiyatlar nerdeyse yarıya iniyor 4000 tllikodayı 2000 tlye alabiliyorsun yani öyle düşünün

mesela adam eve otelde 2 kişilik ultra herşey dahil 4500 iken erken rezervasyon 3000 e geliyor

yurtici yurtdısı?

gerci 2000 tlye yurtdısına ancak gidilir

yurticinden fethiyede harikulade bir mekan var

ama orada ciddi bir meblag ödemek durumunda kalırsın

lakin verdigin para kurusu kurusuna deger

edit.gökhan renkdasımız yukarıda belirtmis mekani,kısa dönem calismisligim vardır ogrenciyken

Son düzenleme:
Iste o erken rezervasyon firsatlarini falan turlar iyi bilir. Sizin tarih de bellidir. Parayi da onceden vericem dedin mi uygun birseyler onerirler.

Tebrik edecektim onu unuttum ilk mesaj aslinda biraz ondan yazdim bunu. :D

Yurt dışı düşünürsen Mikonos harika bir seçim olabilir.

Cornelia Diamond Belek 5 yildiz.

Bende yeni gittim geldim oradan. Balayi icin harika..

Royal Adam and Eve i tavsiye etmem, oyle gorundugu kadar guzel falan degil. Cok manyaklar gider oraya, bekarlar daha dogrusu. Rahat balayi icin tavsiye etmem. Kizlari da var manyak manyak mini elbiseler ile gelip flirt yapiyorlar, yeni esinle kavga istemiyorsan oradan uzak dur :D

Amara dolce Vita ama 2000tl az. Bence 5-6 bin verme zaten.allah mesut etsin

Geri
Üst Alt