Balayı Tatili İçin Otel ve Mekan Tavsiyesi

Kardeşim ben Ets Tur da çalışıyorum. Voyage otelleri, gloria golf, cornelia diamond, güral premier tekirova, mardan palace, maxx royal kemer veya belek, rubi platinum, paloma veya amara otelleri, bunların arasından bir seçim yapabilirsin

Kardeşim ben Ets Tur da çalışıyorum. Voyage otelleri, gloria golf, cornelia diamond, güral premier tekirova, mardan palace, maxx royal kemer veya belek, rubi platinum, paloma veya amara otelleri, bunların arasından bir seçim yapabilirsin

Kardes sen FTcisin galiba

mardanpalace karar kılacağım galiba denizi hakkında yorumlar pek hoş değil ancak otel 10 numara teşekkürler arkadaşlar

bütçe dostu isterseniz Bodrum - Isis Otel

biz mezuniyet balomuzu yaptık, Otelde tek tarife var zaten her şey dahil. Kolunuzda bileklik ile gezmenize gerek yok , ben sabah 5 e kadar içiyordum

Limak Lara de luxe otelini tavsiye ederim kardeşim. Benimde ağustosda olcak düğün nasip olursa bende oraya gitmeyi düşünüyorum. Dediğin gibi erken rezervasyonda daha ucuza ayarlarsın. Şimdiden Allah mesut etsin.

antalya'nın doğusundaki otellerde havuza, batısındaki otellerde denize girersin... ama bana sorarsan kirala bir araba yunanistan'a gidin.. kavala, makri, dedeağaç selaniğe kadar yolu var...

Bora Bora da balayı 3 bine ayarlarım kişi başı.
Bali kişi başı 1750
Maldivler 1500 ;)

Geri
Üst Alt