Balayı Tatili İçin Otel ve Mekan Tavsiyesi

Ben balayında Siam Elegance Hotel Spaya gittim,param buna yetiyordu ,fiyatı makul ama çok memnun kaldık.İlk 2 gün jakuzili odaydı,bizden çok memnun kaldıkları için 5 gün boyunca o odada konaklamamızı sağladılar.Havuzu mükemmel ,yemeklerini beğenmiştim,Animasyonları da iyiydi.

Fiyat /performans olarak memnun kalacağın bir otel,japon mimarisinde yapılmış bir otel,gitmeni tavsiye ederim arkadaşım .

Not: Geçen yaz palamo sentido perissaya gittik. Şimdiye kadar gördüğüm en güzel oteldi.Daha pahalı veya isim yapmış otellerde de kaldım ama böylesini görmedim.Her şeyiyle 4 4lüktü ,ilgi alaka ,bütün çalışanlar güler yüzlü ,yemekler organik ne ararsan var(chief bile masana gelip yemeklerden memnun kaldınız mı diye soruyor,siz isteyeceksiniz biz daha iyisini yapmaya çalışacağız diyor ,otel müdürü her gün soruyor memnun musunuz diye),havuzu harikülade odası mükemmel temizlik 10 numara. 2012 ve 2013 yılının Side bölgesi olarak en iyi oteli seçilmiş.Toplam 11 ödül almış.Benim gittiğimde Side bölgesinin 2.si oldu ,Suenoya kaptırmış
Paloma grubunun oteli .Dünyaca da ünlüler.Bakmanı tavsiye ederim.KESİNLİKLE memnun olursun,Memnuniyet garantili bana inan

Bu arada hayırlı olsun demeyi unuttum.Allah bir yastıkta kocatsın

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt