Bale'in Şaşırtan Değişimi!

Recep İçfındık

Büyük Kaptan
bale_2_5VSTB.jpg

Real Madrid'in yıldızı Gareth Bale, Süper Kupa finali öncesi, son dönemde kaslanmasıyla ilgili soruları yanıtladı. Bale, kas yapmak için özel bir ağırlık programı uygulamadığını söyledi.

Gareth Bale, Real Madrid'e transfer olduğunda cılız fiziği ile dikkat çekiyordu. Ancak son antrenmanlardan birinde çekilen bu fotoğraf, Bale'in nasıl kaslandığını gözler önüne serdi.

Bu çarpıcı değişim, Sevilla ile oynanacak Süper Kupa finali öncesi Bale'e soruldu. Bale, kas yapmak için ağırlık çalıştığı yolundaki haberleri yalanladı. Fiziksel olarak sezonu hazır olduğunu vurgulayan Bale; "Ancak kas geliştirmeye yönelik özel bir çalışma yapmadım. Sadece kondisyon antrenmanı yapıyorum. Kendimi fiziksel olarak çok iyi hissediyorum" dedi.

Geçen sezon transferinin uzaması nedeniyle hazırlık kampını kaçırdığını; bu nedenle takıma uyum sağlamasının zaman aldığını vurgulayan Bale; "Bu kez çok iyi çalıştım. İlk maçtan itibaren yüksek bir tempoda mücadele edebileceğimi düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Yıldız oyuncu, sezonu 6 kupayla birden kapatmak istediğini de dile getirdi. Gareth Bale, Real Madrid'deki ilk sezonunda Şampiyonlar Ligi ve Kral Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.

NTVSpor.net

Bu adamlar makina olmuş artık..Bizim Emre Çolak'da yıllardır fiziklenecek,çalışıyor Avrupalı..

Herşey kas demek değil.O zaman Akinfenwa dünyanın en iyi oyuncusu olurdu.

Ronaldo gibi olmadigin surece fazla kas iyi degil. Lampardla Gerard'in beli donmuyordu en iyi olduklari donemlerde bile. Bir de Iniesta'ya bak.

Dayaniklilik ve ceviklik dengesidir asil onemli olan.

$

herkes fizik uzmanı olmuş kasla dönmeyen bel yağ ile mi dönüyor bırakın bu işleri insan fizyolojisinin hareket kaynağı kas yapısıdır adamların antreman olayı çok başka son 2 senede chelsea ve madrid maçlarında gördük ki fizik olarak bizim oyuncuları sahada resmen dövüyorlar son hazırlık maçında bie ath madridin nasıl sert takım olduğunu görmüş olmak lazım

nesi cılız la abartmışlar tottenham'dada hayvan gibiydi ama kas kütlesi bariz artmış orası doğru

Omuzları ve kolları büyümüş, ikili mücadelelerde gerekli olan da bu zaten. Yazılanları gören de Mr.Olymipa oldu sanacak adamı.

herkes fizik uzmanı olmuş kasla dönmeyen bel yağ ile mi dönüyor bırakın bu işleri insan fizyolojisinin hareket kaynağı kas yapısıdır adamların antreman olayı çok başka son 2 senede chelsea ve madrid maçlarında gördük ki fizik olarak bizim oyuncuları sahada resmen dövüyorlar son hazırlık maçında bie ath madridin nasıl sert takım olduğunu görmüş olmak lazım

Olm sen Gary Speed mevzusundan sonra hala nutuk atabiliyor musun forumda? Tabii yıllar geçti, millet unuttu sanıyorsun herhalde.

Kas seviyesi vardır, bel bölgesinde çok olursa, çevikliğine zarar verir.

Sezon boyunca gol ve asisti olmayan hatta maç oynamayan adamı, "bu sezon çok iyi performans sergiledi" diye öneren adamsın sen la.

Fazla kas koordinasyonu olumsuz etkileyebilir.Ayarı iyi tutturmak lazım.

Olm sen Gary Speed mevzusundan sonra hala nutuk atabiliyor musun forumda? Tabii yıllar geçti, millet unuttu sanıyorsun herhalde.

Kas seviyesi vardır, bel bölgesinde çok olursa, çevikliğine zarar verir.

Sezon boyunca gol ve asisti olmayan hatta maç oynamayan adamı, "bu sezon çok iyi performans sergiledi" diye öneren adamsın sen la.

gary speed konusunu dinliyoruz renkdaş unutmuşuz

gary speed konusunu dinliyoruz renkdaş unutmuşuz

Scout bölümünde birisinin konusu vardı işte Hayri ile bu Adnan Bilgi tartışıyorlardı. Sonra Adnan iki adam önerdi biri Gary Speed'di işte ikisi de o yıl Championship takımlarından birinde oynuyordu galiba. Sonra Hayri baktı, bu adamların ne golü ne asisti var hatta maça çıkmamışlar. Sonra kıvırmaya falan calıştı Ednan, sonra da işte biz de alay ediyoruz tabi o sırada, dayanamadı bayağı sövdü, sonra ihraç ettik.

İhracı forum, tema geçişlerinde falan yanlışlıkla açılmış herhalde. Sürekli ben her şeyi biliyorum, scout'luk yapıyorum zaten havalarında bir hırboydu.

Scout bölümünde birisinin konusu vardı işte Hayri ile bu Adnan Bilgi tartışıyorlardı. Sonra Adnan iki adam önerdi biri Gary Speed'di işte ikisi de o yıl Championship takımlarından birinde oynuyordu galiba. Sonra Hayri baktı, bu adamların ne golü ne asisti var hatta maça çıkmamışlar. Sonra kıvırmaya falan calıştı Ednan, sonra da işte biz de alay ediyoruz tabi o sırada, dayanamadı bayağı sövdü, sonra ihraç ettik.

İhracı forum, tema geçişlerinde falan yanlışlıkla açılmış herhalde. Sürekli ben her şeyi biliyorum, scout'luk yapıyorum zaten havalarında bir hırboydu.

ok sağol

@Adnan Bilgi

Gary Speed o sıralarda 40 yaşında falandı la bir de, şizofren herhalde.

Geri
Üst Alt