Halil Tolga KARAAKIN
Tecrübeli Üye
- 6 Aralık 2014
- 6.286
- 335
- 358
Bu böğürmeden sonra bir daha vermezler buna 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu bilemem, ama sessiz yapmak var bide gostere gostere medya a dussun gibi yapmak var. Aradaki fark buyuk..
Iste o Barca nin mal oldugundan kaynaklaniyor, ayrica verdigin ornekler bana gore dogru degil. Ronaldo 2-3 ayda kotu oynasa o dediklerin olmaz. Buna kendin inanmiyorsundur bile, burada simdi Messi/Barca propagandasi yapma Ozan renkdas.messinin barçadaki ağırlığıyla ronaldo nun realdeki ağırlığı aynı değil barçada başkanlar gider messi kalır ama ronaldo 2ay kötü oynasın real direk kapının önüne koyar aynı durumda ronaldo olsa bütün takımı portekizlilerle doldurur irinayıda basındanışmanı filan yapardı
Iste o Barca nin mal oldugundan kaynaklaniyor, ayrica verdigin ornekler bana gore dogru degil. Ronaldo 2-3 ayda kotu oynasa o dediklerin olmaz. Buna kendin inanmiyorsundur bile, burada simdi Messi/Barca propagandasi yapma Ozan renkdas.
Bence bu konuda realist degilsin tam olarak renkdasrealliyim ben barça propagandası niye yapayım ki objektif bir değerlendirmede bulundum ben sizin gibi bazı oyuncularla aşkla bağlanamıyorum kusura bakmayın bizim takımdada var böyle tek oyuncuya aşık taraftarlar..
Bence bu konuda realist degilsin tam olarak renkdas, hatta o verdigin ornekler dogru ornekler degil bu konuda, bir kulubun ne kadar yanlis bir politika da oldugunu kanitlar (Barca daki durum). Neyse onemli degil onlar, demek istedigim burada Messi i efendi gosterip, Ronaldo dan daha iyi bir insanmis, daha iyi karakteri varmis gibi sacma argumanlarla gelmeyelim, bunu herkese soyluyorum. Her insanin eksigi vardir, kimse mukemmel degil. Ama su bir gercek, 2014 un en iyisi Ronaldo, bunu 100% haketmistir. Olayin ozu bu.
Son iki maçta uzaya bağladı yine paslar çalımlar fevkaladeydi o günlere dönüyor gibi.Hak etti. En iyisi messi yinede tarihde oyuncu olarak.
Sakatlıkdan sonra o eski uzaylı messiyi bidaha izlemeyiz maalesef ama.
Ama ondan önceki messiyi sadece maradonna ily kıyaslaya bilirim belki.
Edit : 30a dayanmış ronaldu. Az kaldı kariyerin bitimine. En azından bu levelde belki 1-2 sene daha oynaya bilir . Kendi levelinden söz ediyorum
Vefasızlık değil şerefsizlik bu resmen. Ntvspor da rıdvanlara kesinlikle simeone kazanmalı,eğer adalet varsa simeone almalı falan diye zırvalayıp duruyordu. Karaktersiz ya.Arda Simeone'yi 3. siraya koymus.Vefasiz bu adam
1-) örnekler nasıl doğru değil açıklamasını yapmıyorsun sonra doğru değil diyorsun böyle saçmasapan şeylerle gelmeyin bana
2-) messi ronaldoya göre daha efendi bu tartışmaya bile açık değil
3-) ronaldonun ödülü hketmediğini filan söylemedim bunu nereden uydurdun?
4-) ben barçanın doğrusunu yaptığınıda söylemedim sadece durum değerlendirmesi yaptım barçadaki messi ağırlığıyla realdeki ronaldo ağırlığı tabiki aynı değil burda itiraz edilicek birşey yok bunun doğru olup olmadığı tabiki tartışılabilir ben doğrudur demedim olayı özetledim
Son iki maçta uzaya bağladı yine paslar çalımlar fevkaladeydi o günlere dönüyor gibi.
1. Es gec, ornek gerektiren bir durum yok
2. En sacma bu tebrik ederim seni(Ne kadar objektif oldugun burdan yalanlamis oldun)
3. Bu konuda ayni dusunuyoruz ozaman
4. O olayi da ayni ozetledim, o Barca nin politikasi hakkinda, bu konuyu tartismaya gerek yok zaten.