Ballon d'Or 2014 | Yılın Futbolcusu Ronaldo

Higuain degilmiydi haci?

Ayrica Portekiz 10 kisiyla oynamisti benim bilidigim kadariyla. Almanya çok iyiydi o maçta.

Pepe kırmızı yemişdi evet ama mac orda 1-0 dı galiba zaten.
Palacio du diye hatırlıyorum. Neuerin üstünde bom boş posisyonda aşırtma denemişdi. Yerde sert vur, calım at kaleciye. Neuere aşırtmada neymiş be.
En zor secenek üstelik. Neyse, barcada sadece işliyor messi dediåi için arkadaş sadece karşı örnek sunmak istedim.
Arjentin barca değil yani sonucta hata çok güçlüde sayılmazlar kadro yapıları ile bence.

Sergi Domínguez ‏@FutbolSergi 2 sa.2 saat önce
Arda Turan had Simeone third in his voting for best manager. Baffling.

Rica ederim, ama Benzema Burak in biraz gelismis versiyonu diyen kisilere :) (hakaret degil) ben onceden sadece gulerdim (gerci simdide oyle), cunku bu tarz dusuncelere nasil karsi agrumanlarla gelelim, bazilari o dusunceyi sabitlemis durumda, ben istedigim kadar cenemi yorsam yine dusunceleri degismez. Bazi seyleri dunya kabul etmis, tebiki farkli dusuncelere saygi olmali ama o farkli dusunceler birseyin kabul gordugu bir durumun 180 derece tersi de olmamali, o zaman biri dogru biri yalan olur. Neyse konuyu gerektiginden fazla yorumladik bu kadarlik yeter bence. :)
Allah allah sanki umuttan bahsediyoruz formda bir burak her takımda iş yapar bu kadar gömmeyin şu adamı özentilikten başka bişey değil bu

Alper altun arif v.s isim vermicem ağır yabancı özentileri var bitik pandevi bile burağın önünde görenler varsa ben art niyet ararım

• Cem Uzan@UzanCC 13 Tem
    Dünya şampiyonu J.Löw Adanaspor'un başındayken ... Cem Uzan'ın hediyesi ...

• Cem Uzan@UzanCC 3 dk.3 dakika önce
    yine de seni kovduguma pisman degilim sevgili Löw...... basarilar sana...

B7KzuuZIMAEEP4y.jpg
Adanalı sümüklü Löw.

Alper altun arif v.s isim vermicem ağır yabancı özentileri var bitik pandevi bile burağın önünde görenler varsa ben art niyet ararım

Ciddi ciddi Burak i ovuyormusun :D

Buna yabanci hayranligi diyorsan oyleyim ozaman, Burak super lig oyuncusu, fazlasi degil asla. Kabul etmiyorsan hangi ozellikleri varmis bizim Burak in bir anlat ozaman, yani sadece gol atiyor deme, topla ne turlu bir becerisi var? Burak Avrupa a gitsin 6 ayda geri donmezse beni forumdan men edin..

Not: Pandev zaten Burak tan daha yetenekli, fizik olarak daha bitik durumda olabilir orasi ayri.

Son düzenleme:
1.*Cristiano Ronaldo*37,66 %
2.*Lionel Messi*15,76 %
3.*Manuel Neuer*15,72 %
4.*Arjen Robben*7,17 %
5.*Thomas Müller*5,42 %
6.*Philipp Lahm*2,90 %
7.*Neymar*2,21%
8.*James Rodríguez*1,47 %
9.*Toni Kroos*1,43 %
10.*Angel di María*1,29 %
11.*Diego Costa*1,02 %
12.*Gareth Bale*1,00 %
13.*Zlatan Ibrahimovic*1,00 %
14.*Yaya Touré*0,86 %
15.*Mario Götze*0,84 %
16.*Karim Benzema*0,75 %
17.*Andrés Iniesta*0,67 %
18.*Bastian Schweinsteiger*0,57 %
19.*Javier Mascherano*0,55 %
20.*Thibaut Courtois*0,51%
21.*Eden Hazard*0,47 %
22.*Paul Pogba*0,40 %
23.*Sergio Ramos*0,33 %

penaldo da messi de hak etmemişlerdi. çok boş bir ödül artık bu ballondor denen mesele.

Duygusal tarafım Simeone ve Ronaldo diyordu.
Akıllı tarafım Ancelotti ile Neuer diyordu.

Karma oldu biraz. Simeone'ye üzüldüm ama.

Geri
Üst Alt