Balotelli: ''Drogba'nın olduğu her takımda oynamak isterim''

şu gelse varya dünyalar bizim olur... forvet hattı süper verim verir gibime geliyor...

Melo iyi bir aile babasi hayati cok düzgün bir herif. Saha ici agresifligini disariya tasmadigi icin Melo'ya dokunamiyorlar.

Balo denen herifde alkol,karikiz,kumar,sigara ilerde %100 esrarda olacak o yani sasmaz, gecehayati, her bok var. Ne konusmasini biliyor ne birsey, ben medyada hergün Galatasaray da Skandal haberleri okumak istemiyorum arkadas istemiyorum!

amma abartiyon be cok naifsin

seedorf ve kaka'nin demecleri var bu sene balo'nun artik olgunlastigina dair, oyle vukuatlarida yok bu sene.

yakinda nisanlanacakmis zaten belcikali sevgilisiyle 'iyi bir aile babasi' olur dedigin gibi :rolleyes-74:

kimler geldi gecti bizim kulupten cokeboy jardel, orgylerin has adami kazim, tatil hastasi lincoln, kafasinda tahtasi kesik olan melo etc etc hepside iyi kotu oynadi oynuyor...hem bize ne ister kumar oynar ister alkol icip istanbulda kari birakmaz zengin gencin hali baska olur

yahu adami chelsealer manular istiyo bizim alma sansimiz varda sanki biz istemiyoruz:asd2: avrupalilar gorse guler daha iki sene once almanlari devirip italyanlara final yaptiran bi topcudan bahsediyoruz

ayni hesaba gore suarez flnda gelmesin adam fln isiriyorur sahada skandal olur klubu rezil eder:sleeping-26:

evlenecekse gelsin ozaman, yoksa olmaz

Geri
Üst Alt