Balotelli: ''Drogba'nın olduğu her takımda oynamak isterim''

onu bunu bırak balotelli kaç para istiyon yavaştan menajerleri yolla başkana :D

gel aslanım gel koçum ayak yapma gel hadi :D

Emre Belozoglu Emre Belozoglu anani sevsin Super Marioo

Beste bile yaptim sana la gel artik .. !!!

Haberin doğru olduğuna asla inanmiyorum. İtalyan basininda arattim, böyle aciklama yok.

Balotelli en az 30 milyon euro bonservise sahip. Hic bir italyan oyuncuda en iyi zamaninda Turkiyeye gelmez.

De Sciglio, Montolivo, Balotelli, Marchisio, El Shaarwy...

Karakter olarak Nouma'ya benziyor. Cuk oturur Türkiye'ye.

Şu adamı 20 Milyon Euro'nun altına alırsak cidden çok sevinirim. İlk defa bu kadar genç yaşta, üst düzey bir forvetimiz olmuş olacak.

Sorunlu adam falan ama bu adam burada 1 maç tribünde kendine yapılan tezahuratları dinlesin saha da canını dişine takar.

Sorunu sevgi tamamen. Çocuk gibi, egosu tatmin edilmediğinde üzülüp adından söz ettirmek, konuşulmak için yapıyor bütün çılgınlıkları.

Yani çocuksun, elinden oyuncağını alıp başkasına veriyorsun, ilgiyi kazanmak için de muzurluk yapıyorsun hesabı tamamen.

Drogba'yı antreman koçu yapsak olma mı Balo? :D

Böyle çok maliyetli olursunuz, batırma bizi.

Bence çok oluyoruz yani bilmiyorum pek olası değil

Balo'yu kim istemez ki ama türkiye'de rahat birakmazlar onu. Fernandes, guti gibi pesine duserler.

Dzeko, huntelaar, pato gibi adamlara yogunlassak sanki daha iyi olur.

Şu adamı 20 Milyon Euro'nun altına alırsak cidden çok sevinirim. İlk defa bu kadar genç yaşta, üst düzey bir forvetimiz olmuş olacak.

Sorunlu adam falan ama bu adam burada 1 maç tribünde kendine yapılan tezahuratları dinlesin saha da canını dişine takar.

Sorunu sevgi tamamen. Çocuk gibi, egosu tatmin edilmediğinde üzülüp adından söz ettirmek, konuşulmak için yapıyor bütün çılgınlıkları.

Yani çocuksun, elinden oyuncağını alıp başkasına veriyorsun, ilgiyi kazanmak için de muzurluk yapıyorsun hesabı tamamen.

Tribunlerde ki tezahurati duyarsa aglar bu zaten goz yaslarina hakim olamaz :)

Tribunlerde ki tezahurati duyarsa aglar bu zaten goz yaslarina hakim olamaz :)

Aynen ben de öyle düşünüyorum. Bizim ligde bu adam en az 20 gol atar o gazla.

Gerçi önemli olan gol atması da değil Burak gibi 20 gol atacağına 10 gol atsın ama çevresindekileri de oyun içine katıp takım oyununa katkı yapsın.

2011-2012'de Elmander o kadar az gol atıp bu kadar çok saygı gördüyse sebebi budur işte.

Ftw, muhabbet olarak iyidir hoştur da mümkünse transfer konularına girmesin. Girerse de ciddiye almayın, çoğu zaman goygoy yapıyor.

Olur mu bilmem ama kolay olmaz hatta Sneijder'den daha fazla süründürür, sabahın 5'inde çorbacıda bile Sneijder gelmiş mi ntvspor'u bir açın hele diyordum.

kusura bakma renktas ama meloyada bu dusunceyle yaklasan coktu onyargiya gerek yok takim hanim evladiylami dolsun arada lazim bikac psikopat

Melo iyi bir aile babasi hayati cok düzgün bir herif. Saha ici agresifligini disariya tasmadigi icin Melo'ya dokunamiyorlar.

Balo denen herifde alkol,karikiz,kumar,sigara ilerde %100 esrarda olacak o yani sasmaz, gecehayati, her bok var. Ne konusmasini biliyor ne birsey, ben medyada hergün Galatasaray da Skandal haberleri okumak istemiyorum arkadas istemiyorum!

Wes, Elmander fln bunlar hanim evladimi peki? Alacaksak böyle adamlar alalim!

Bence Sabri'nin olduğu her takıma giderim dese daha garanti olurdu.

Geri
Üst Alt