Balotelli Mancini'ye Mesaj Yolladı!

Barış Çetiner

Ulubatlı Souness
Milan takımında forma giyen yıldız futbolcu Mario Balotelli, "Roberto Mancini ile tekrar çalışmak isterdim" dedi.

b600_7QCUV.jpg

Milan takımında forma giyen yıldız futbolcu Mario Balotelli, "Roberto Mancini ile tekrar çalışmak isterdim" dedi.

Manchester City'de oynadığı yıllarda yaşadığı skandallarla gündemden düşmeyen İtalyan futbolcu Balotelli, Four Four Two dergisine konuştu.

Eski hocası olan Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ile kulüpten ayrıldığından beri görüşmediğini belirten yıldız futbolcu, "Onun Türkiye'de meşgul olduğunu biliyorum. Onu seviyorum. Onu hem insan olarak, hem hoca olarak seviyorum. Aramızda birkaç anlaşmazlık oldu, ama bunda bir yanlış yok. Olur böyle şeyler. Her zaman birbirinizi sevemezsiniz. Hayat böyle değil. Onun olayları büyük sorun yapan biri olduğunu sanmıyorum" dedi.

NTVSPOR

NTVSPOR'dan alinti yapmasak? Bir yerlerinden uyduruyorlar iste.

Sil onu sil sil... NTVspor haberi @Barış Çetiner;

İşin şakası bir yana; Bende gördüm bu haberi ama açıkçası benzer haberler vardı sanal ortamda...

Bende yabancı kaynak arıyordum sen açtın...

Bende gelebileceğini düşünüyorum bu arada :ka19:

hagi etkisi yapar.

ama herşeyi ile hagi etkisi yapar.

3 hafta oynar ama harbi oynar. sonra kırmızı görür. 3 maç tekrar oynar yine kırmızı görür :D

246 maçta 5'i çift sarıdan, 3'ü direk olmak üzere 8 kırmızı kart görmüş şimdiye kadar kariyerinde, yani yaklaşık 30 maçta bir. ortalamanın biraz üzerinde evet ama 3 maçta bir kırmızı görür geyiğini bırakalım artık. eğer gelirse müthiş bir etki yapar her anlamda.

246 maçta 5'i çift sarıdan, 3'ü direk olmak üzere 8 kırmızı kart görmüş şimdiye kadar kariyerinde, yani yaklaşık 30 maçta bir. ortalamanın biraz üzerinde evet ama 3 maçta bir kırmızı görür geyiğini bırakalım artık. eğer gelirse müthiş bir etki yapar her anlamda.

Eğer arkadaşlık kurmakta zorlanırsa takımda savaş çıkar. :) Melo'yu yeni yeni yumuşattık :)

Balotelli gelmiste, millet hala burun kiviriyor. Balotellinin bir alt seviyesi bile o yasta imkansiza yakinken, Balotelliyi begenmemek.

Geri
Üst Alt