Balotelli'ye Transfer İzni Çıktı!

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
Balotelli-2014-1.jpg

Milan'ın yeni patronu Inzaghi, Mario Balotelli'nin transfer olmasına izin vereceklerini açıkladı.

Tuttosport'un haberine göre yeni sezonda yeni bir kadro planlaması yapmak isteyen AC Milan, bunun için bazı oyuncuları elinden çıkarmak düşüncesinde. Bunun için de belirli bir süredir saha içi ve dışında yaşadığı sorunlar nedeniyle gönderilecek ilk ismin Balotelli olması bekleniyor.

AC Milan'ın Balotelli için belirlediği rakam 25 Milyon Euro. Yönetim, Balotelli'nin bu fiyatını Dünya Kupası performansına göre yükseltecek veya azaltacak.

Galliani, Balotelli için özellikle Fransa'dan (Monaco) ve Premier Lig'den (Arsenal, Tottenham ve Livepool) teklifler olduğunu belirtti. Ve Inzaghi ? Gelecek sezonki antrenörün onu eğitmek için itirazı yok. Ama aynı zamanda da satışına da bir itirazı olmadığını belirtti. Inzaghi'nin bu kararını ilk teknik direktörlük deneyiminde sorunsuz bir takım yönetmek istediği için verdiği düşünülüyor.

Milan, Balotelli sul mercato. Paloschi pupillo di Inzaghi - Calciomercato / Calcio - Tuttosport

şeref aydına göre arsenal,liverpool ve monaconun arasında biz de varız

Sneijderle takas yapalım

tAp@tALk xD

25 milyon euro + Galliani, Balotelli için özellikle Fransa'dan (Monaco) ve Premier Lig'den (Arsenal, Tottenham ve Livepool) teklifler olduğunu belirtti. = Kilit

Gelmis komik olmaya calisiyor..

Baskan Onu 20 ye ceker Alir balotelliyi :D Balotelli-Melo-Sneijder Uclusu fena ucurur yahu :D Hele balotelliyi Fener macinda Volkani cildirtir fena dalga gecer fena kizdirirlar bu fenerlileri :D

para yok la balo nasıl gelsin boş hayaller. ama bir ara balo ismi vardı şampiyon olursak şampiyonluk hediyesi diye

para yok la balo nasıl gelsin boş hayaller. ama bir ara balo ismi vardı şampiyon olursak şampiyonluk hediyesi diye

Kardes Para yok diyorsun Sponsorluktan Gelen para ile baskan kesin 1 transfer yapar.Hemde Taksit taksit oderiz sikinti yok gelsede keske gorsek sunu neyi bekliyor bu balotelli :D

Gelmesini istiyorum bir taraftanda istemiyorum kadro yapılandırması anlamında.

Kanatsız veya buraklı kanat kadroyu istemiyorum vallahi :(

Burak ile takas yapalım 10 milyon üstüne vererek, olmazmı :DD

Geri
Üst Alt