Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez: "Koskoca bir hayali, bir umudu yerle bir etti VAR'daki hakemler!"

Durum göründüğünden daha ciddi. Net olan iki penaltıda bile bu şekilde açıklamalarda bulunuyorlar. Bulunan kişi ise Beşiktaş'ta yönetim kurulu üyesi.

Galatasaray şu an sadece sahada oynamıyor, saha dışında böyle bir oluşuma karşı da mücadele veriyor. Eğer bu sene şampiyon olabilirsek bunların bellerini kırarız.

Galatasaray'ın bu şampiyonluğa hiçbir zaman olmadığı kadar çok ihtiyacı var.

Utanmazlıkta zirveyi bırakmıyoruz toplum olarak. Ulan şerefini sevdiğim var müdahale etmese haksızca tur atlayacaktın belki de insan şunları söylemeye utanır bu kadar mı kolay iftira atmak

Böyle takımlara full kadro çıkıp yerleştirip gönderecen ki götleri kalkmasın.2 gol atınca her tarafı ayrı oynadı davarların.

Başlığı görünce konuya daha girmeden acaba tasması kime ait dedim, Hasan Oralet'e aitmiş. JK adamı.

Art niyetli bir açıklama, gerçeklik dışı, bilerek yapıldığı ortada, böyle satılık heriflere prim vermemek lazım. VAR uygulamalarının hepsi doğruydu. Neyine itiraz ediyorsun hıyarto?

Algı Algı Algı
Hep aynı işler
Bu penaltılarımızı ligde de verin
Resmen kollanıyor algısı bu

2 kulüpte birden nasıl yönetici oluyorlar yav ilk kez gördüm. Bu kuş çetesinde katakulli bitmiyor

Sen kim oluyosun Galatasaray i eleme hayali kuruyorsun acaba ? Bak hele hayal kurmuş. Bjklisin dimi anca hayal kurarsın zaten sizin başka yapabildiginiz ne var ki? Bunlara tinerci diyolar. Bisey demek istemiyorum ama bandırmaspor ile Galatasaray i elemeyi hayal etmiş. Markası ne acaba baya kafasi güzelmiş..

Bu sene cok garip bir sene hic olmadigi gibi. Nedense hemen hemen butun takimlar bize karsi feci oynuyorlar. Dun Bandirma Fenerle oynasa bir 6 yerlerdi temizinden ve de hic gol atamazlardi. Anlamadim takimlarin bize karsi kinini. Mesele bugunki Gaziantep Fener'i hic zorlamadi bile, adamlar bizim dunku mactan cok daha rahat bir mac yaptilar.

Geri
Üst Alt