Bandırmaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Hamza ve Gökdeniz'in süre bulması güzel olurdu. Sanırım Ndombele'nin 1000dk olayı doğru. Başka bir mantıklı gerekçe yok oynatılması için.

Begendim

Halil forvet arkasi veya cizgilerde daha iyi

Bende Ali Turap beklerdim ligde bile bir kere oynamış bir çocuk ver kupada da bir maç şans gör bakalım. Onun harici beklediğim kadro inşallah goller erken gelir de ikinci yarı bir kaç genç daha izleyebiliriz.

Gerçekten sürekli eleştirmek için demiyorum da Ali Yeşilyurt Berkan kadar stoper oynayamıyorsa neden takımda tutuyoruz? Verelim bir yerlerde oynasın çocuk. Kaç yıldır a takımla antrenmanlara çıkıyor ama Berkan’a kesiliyor

75’te Ali Yeşilyurt - Emin Bayram değişikliği gerçekleşti.

83. dakikada korner organizasyonunda gelen ortayı Cyrus Christie kafa vuruşuyla gole çevirerek farkı bire indirdi: 3-2.

85’te Regan Slater, 86’da Oscar Estupinan ile öne geçen İngilizler, maçı da geriden gelerek 4-3 kazandı.

Gökdeniz, Baran, Ali Yeşilyurt, Ali Turap Bülbül, Hamza, Efe

Şu ekipten en az 4'ü oyuna girecektir. Ama 80'den sonra

aylar sonra takım forvetle maca cıkıyor

Kaan ve nelson varken Berkan niye stoper iyi misin Okan ?

Barış maşallah öküz gibi güçlüde
Sanki biraz fazla yükleniyoruz arslanıma

gol şarkısı olur mu ?

Takımda iki tane kerem var ve yedeklerde sadece kerem diye birini yazıyorlar ve bunu hazırlayanlar, bunu hazırladıkları için para da alıyorlar.

Hata yapmaya musait adam defanstta ne işi var. Apo düzelmedi mi

Guzel 11, kimileri icin gercekten son sans, kimileri icin ilk 11'e goz kirpma maci..
Gelir gelmez oynayan transfer gormeyeli uzun zaman olmustu..
Baris Florya'da cimleri de biciyor mu acaba? :crushed:

Kadroyu beğendim. Günay, Berkan, Ndombele ve form durumuna göre Vinicius dışında en iyi 11'imiz bu bence. Akıcı bir oyun bekliyorum.

Geri
Üst Alt