Bandırmaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

ileri hat golü bulur ofansı yönetirde.

6 no ve ani hücumlar süpriz yaratmaz umarm.

Berkanin stoperde oynamasina kizamiyorum cünkü takimda yedek stoper yok. Nelssonu hakli olarak dinlendirmek istemis hoca. Apo da zaten yeni sakatliktan döndü. Ali Yesilyurt nasil bilmiyorum, belliki güvenmiyor hoca.

Baris kesinlikle dinlendirilmeliydi bence.

Sirf Vini icin baklir bu mac, baris ve Zahayi keske yedek biraksaydi ne gerek vardi oynatmaya

Hocanın yeni hobisi joker oyuncu yaratmak
Barış: Sol bek, sağ bek, sağ kanat, sol kanat, forvet
Kaan ayhan: stoper, sağ bek, sol bek, ön libero

Yeni çar yükleniyor…
Berkan: stoper, sol bek, ön libero

Kadroya bakarken Djitte gol attı bile.

Vinicius, Zaha, Tete, Halil arkalarında Ndombele, Eyüp. Tuhaf bir kadro ne yapabileceklerini hiç kestiremiyorum. Bence Okan Hoca da kestiremiyordur

Berkan stoper. İlginç. Okan hoca yine değişik şeyler denemiş.

Kaybedersek, hocaya yazar. Fark atarsak, yine hocaya yazar.

1707238862561.webp

Bizim altyapı topçuları 20’den önce İstanbul dışına çıkmıyorlar
Çıkınca da gittikleri yerleri beğenmedikleri söyleniyor. GS-FB topçusuyuz diye götleri kalkık oluyormuş altyapı ürünlerinin. E o zaman da üst profesyonel seviyeye adım atamıyorlar haliyle...

3saat önceden maç kadros mu açıklanır yav oldu olacak dün açıklasaydık

Bizim altyapı topçuları 20’den önce İstanbul dışına çıkmıyorlar
Alperen Sengun'un röportajini izledin mi bilmiyorum ama güzel bir detay var tam da bu konu hakkında.

Küçük yaşta Giresun'dan Bandirmaya geldim basketboldan başka yapacak birşey yoktu. Kolejlere(İstanbul'a) giden arkadaşlarım basketbola benim kadar odaklanamadi gibisinden birşey demişti devaminda. Tam pandemide Bjkye gittim yine sadece basketbola odaklandım şansım oldu diyor bu durum.

Düşün abi İstanbuldasin Floryadasin GS topcususun gençsin. Sadece Futbola odaklanmak ne kadar zor tahmin edebiliyorum az cok

75’te Ali Yeşilyurt - Emin Bayram değişikliği gerçekleşti.

83. dakikada korner organizasyonunda gelen ortayı Cyrus Christie kafa vuruşuyla gole çevirerek farkı bire indirdi: 3-2.

85’te Regan Slater, 86’da Oscar Estupinan ile öne geçen İngilizler, maçı da geriden gelerek 4-3 kazandı.

Kornerden gelen golü çocuğa mı bağlayacaz ki ben çok iyi oynasın falan demiyorum. Berkan kadar oynayamıyorsa hala neden takımda diyorum

Barışın oynaması gereksiz, Ali Turap Sivas deplasmanına çıkıyorsa burada da oynasın bir zahmet

Olması gereken bu yenileriz yeneriz sorun değil

Geri
Üst Alt