# Baran Aksaka

Büyük haksızlık yapilyo,ustelik oyun kuran bi 6 numaraya ihtiyac varken

Rezerv lige cok fazla bi oyuncu.tek pasla gol attiryo bu herif.nasil 6 numara bu

Okan bu çocuğa da kampta düzgün süre verememişti. Hemde 6 numaramız yokken inanılmaz. Bıktım yerli hoca garabetinden ne zaman Feldkamp vari biri gelecek?

Hazırlık maçında 10 dakikada kumaşını belli etmişti.okan hoca gencoları oynatıyor bu konuda şanslı

Baran oynayacak, burada takip edenler 1 senedir söylüyor lakin Kiev hazırlık maçında çok telaşlıydı, alttaki rahatlığını göremedim pek. O yüzden önce biraz daha hazırlannalı.

Baran oynayacak, burada takip edenler 1 senedir söylüyor lakin Kiev hazırlık maçında çok telaşlıydı, alttaki rahatlığını göremedim pek. O yüzden önce biraz daha hazırlannalı.
Şu anki macta agresif oynuyo.sag ve sola inanilmaz paslar atti.emre tasdemire asist yaptırdı

Buna da şükür. Uygun zamanı bekleyelim diye kaç tane altyapı nesli çürüttüler.Sahaya koyup oynatacaksın korkmadan
Okan korkusuz filan değil bu konuda. Ayhan Akman'ın oğlu olmasa oda şuan rezerv maçında olurdu. Adam kaç defa kampa gelip takip etti oyuncu da dikkat çekici sprint yeteneğiyle çok göze battı o yüzden arada sokup bakın gençte oynatıyoruz diyor. Kampa almadığı boeyi oynatıp ali turapı oynatmayacak kadar çelişkileri var. Söylediğimiz gibi ne yaptığını kendi de bilmiyor kafası karışık. Yerli hocalar gençleri ekseriyetle şov amaçlı veya zorunluluktan değerlendirir. Yabancılarında büyük kısmı kovulma korkusuyla hiç oynatmaz.(Yrrent) O yüzden ezcümle Feldkamp, Derwall ağırlığında hocalar lazım ülke futboluna.

Geri
Üst Alt