Barca Suarez Önlemini Aldı

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Liverpool’dan Luis Suarez’i transfer eden Barcelona, sözleşmeye öyle bir madde koydurdu ki...

İngiliz basınında çıkan habere göre; Luis Suarez’i 75 milyon pounda kadrosuna katan Barcelona, sözleşmeye özel bir madde ekledi.

İspanyol devi, Dünya Kupası’nda oynanan İtalya maçında Giorgio Chiellini'yi ısıran ve futboldan 4 ay men cezası alan Uruguaylı yıldızın bir daha böyle davranışta bulunmaması için önlemini aldı. Barcelona, yıllık 12 milyon euro'dan beş senelik anlaşma sağladığı Suarez'in sözleşmesine "Birini ısırırsa yıllık ücretinden 3.5 milyon avro kesilir" maddesi koydurdu.

Medyaspor

Maçtan önce bol bol et yedirmek veya kan içirmekte işe yarayabilr.

Suarez'de çok takardı bu maddeyi.

parasıyla değil mi verir parasını ısırır.adamda zaten para vardır ama ısırmaktan aldığı zevk başka bi boyutta olsa gerek :asd:

bende dislik felan takdirdilar sandiydim.boyle onlem olmaz kafasi kizssa yine isirir.fikizi mudahele lazim.

Suarez : Güzel et.... 3,5 Milyon Euro için değer.........HART !

Bu Barça'nın transfer stratejilerini anlamıyorum ,

Suarez'i almanın mantığı nedir mesela ,

yada kaçırmış olabilirim ama bunlar savunma oyuncusu aldı mı ?

Bu Barça'nın transfer stratejilerini anlamıyorum ,

Suarez'i almanın mantığı nedir mesela ,

yada kaçırmış olabilirim ama bunlar savunma oyuncusu aldı mı ?

Sanchez ve Fabregas'i gönderdiler ve dogru dürüst adam almadilar yerine. Suarez uzun bir süre olmayacak, Fabregas'in yerine gelen Rakitic yetersiz bence. Xavi de emekli.. Dani Alves'in de vaadesi doluyor, stoperleri yok..

Geri
Üst Alt