Aynen katılıyorum. Herkes şunu kabul etmiş gibi bir hava var hem basında hem taraftarda, hem yönetimde: Arda 1-2 yıl daha oynayacak ve gidecek.
Niye gitmeli ki? Nedir bu zorunluluk? Basında, Arda'nın geleceğinden bahsedilirken hep "Avrupa'ya gitmeli, gidecektir de..." tadında cümleler kullanılıyor.
Ne kadar alakalı gelecek bilmiyorum ama ben bu Türkiye'den kaçma olayını şuna benzetiyorum: Birlikte olduğun bir kız var, seviyorsun da, ama daha güzelini gördüğün an ona kaçıyorsun, sonra daha güzeline, sonra daha da güzeline... Seni kabul eden en güzel kızla bitiyor iş

. Belki gıcığın teki, belki doyumsuz, seni aldatıyor falan, hatta belki de pipisi var

...Ama iş işten geçti, kaçtın bir kere.
Neyse, bu alakasız benzetmeden sonra şunu söylemek isterim:
Daha yeni aldığımız oyuncular çıkıp "İlk hedefim GS'ye gelmekti, başardım. Sırada Milli Takım ve Avrupa'da bir kulüpte oynamak var." tadında şeyler söylüyorlar ya, tabiri caizse tilt oluyorum.
Galatasaray basamak mı? Herkesin ağzında büyük kulüp, büyük kulüp..FB'lisi de, BJK'lisi de kendi takımları hakkında aynı şeyi düşünüyor, futbolcuların da ağzından düşmüyor bu laflar: "büyük kulüp", "büyük taraftar".
O zaman Galatasaray'ı basamak değil, son durak olarak görün kardeşim. Ha öyle değilse çıkıp bize yalan söylemeyin "büyük, BÜYÜK" diye.
Neyse, umarım Arda, Galatasaray'da kalmak istiyordur. Totti, Roma için neyse, Arda da bizim için öyle olsun isterim.