Barcelona Arda'ya Talip Oldu

Arda her takımda oynayabilecek yetenekte bir futbolcu, b.k atıp durmayın.

arda liverpool'lu ya zaten :)

hep söyler l'pool hayrani oldugunu :)

giderse suarez ile oynama keyfini yakalar. bence gitmeli. atletico'daki misyonunu tamamladi.

sirada l'pool'u sampiyon yapmak var :)

Bence de gitsin.Barca da başarılı olacağını sanmıyorum.Liverpool da olur ama.

Bizim milletin en büyük sorunu başarılı olmuş bi oyuncuyu itin gotune sokma aliskanligi.Birakin soyle kucuk gorme tatavalarini.Bu sene net iyiydi.Bence boyle bir firsat varsa kacirmasin.Seneye bu basarilari yakalamak cok daha zor olacak cunku.

Insallah Arda gider Barcelona'ya.

cingıl bels

Barca napsın Ardayı.Kimi kesecek miş Mesimi Neymarmı.Gideceği en fazla Liverpool Arsenal ayarında takım olur.Oda bu stiliyle premier ligde zorlanır.

Arda nın gideceği en büyük kulüpler Liverpool Chelsea kulüpleridir.Barcelona ve Real Madrid in alacağını zannetmiyorum.Real Madrid in kanat oyuncuları zaten uçuyor Barcelona da Ab vatandaşı olmayan 3 futbolcu hakkını Arda dan yana kullanmaz.

Arda bu sene Dev bir kulübe gidemezse bir daha da gidemez.

Arda icin 20 m euro'ya kadar cıkabiliriz. Sattıgımız topcuyu 2 katına almak falan, sallayın gitsin. Arda bizi yıllarca tek basına Şampiyon yapabilecek cok kıymetli bir futbolcu.

Arda'dan sonra gelen kanatlar;

Riera-Amrabat-Hamit-Yigit-Pino = 20 m euro zaten. 5'indende kazık yedik.

Arda 2006-20011 yılları arası bizdeydi bir defa Şampiyon olduk.kewell Lincoln Keita Elano Baros bu isimlerle şampiyon olamadı.Arda nın kafası Avrupa da bize gelse eski haline yine bürünür.Yıllarca Şampiyon olmak için doğru transfer politikası gerekir.20 milyon euro ya Türkiye den Şener Tarık Çamdal Tolgay Arslan Gökhan Töre gibi isimleri alsak kadromuz zaten kaliteli yine şampiyon oluruz.

Barca napsın Ardayı.Kimi kesecek miş Mesimi Neymarmı.Gideceği en fazla Liverpool Arsenal ayarında takım olur.Oda bu stiliyle premier ligde zorlanır.

La Ligaya gitiğindede zorlanıyordu eeee ne oldu Lig Şampiyonunun en önemli adamlarından biri.....bir zahmet orada zorlanır burada zorlanırları bırakalım artık çok çocuksu oluyor.....

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

Arda nın gideceği en büyük kulüpler Liverpool Chelsea kulüpleridir.Barcelona ve Real Madrid in alacağını zannetmiyorum.Real Madrid in kanat oyuncuları zaten uçuyor Barcelona da Ab vatandaşı olmayan 3 futbolcu hakkını Arda dan yana kullanmaz.

Arda" Avrupa Birliğine girmeye aday ülke" sıfatıyla yabancı sayılmıyor :)

La Ligaya gitiğindede zorlanıyordu eeee ne oldu Lig Şampiyonunun en önemli adamlarından biri.....bir zahmet orada zorlanır burada zorlanırları bırakalım artık çok çocuksu oluyor.....

Bırakalım bu işleri derken ligleri tanımak lazım biraz.Ben la ligada zorlanacagını düşünmedim çünkü Ardanın oyun yapısına uygun bir lig.Premier lig çok daha hızlı oynanan bir lig bana göre oraya uygun değil.Ha bu arada sanamı soracagım ne yazacağımı çocuksu filan yazmışsın.

Arda nin oynayabilecegi tek lig ispanya orda bile 90 dk tamamlayamiyor. İngiltere de dalak patlar

Bırakalım bu işleri derken ligleri tanımak lazım biraz.Ben la ligada zorlanacagını düşünmedim çünkü Ardanın oyun yapısına uygun bir lig.Premier lig çok daha hızlı oynanan bir lig bana göre oraya uygun değil.Ha bu arada sanamı soracagım ne yazacağımı çocuksu filan yazmışsın.

Bana sor demedim...genelde söylemek istedim...her gelen yok zorlanır yok yapamaz deyip duruyor...profesyonel bir futbolcu gitiği her Lige ayak uydurmasını bilir Ardada o tipte bir futbolcu.....

Bana sor demedim...genelde söylemek istedim...her gelen yok zorlanır yok yapamaz deyip duruyor...profesyonel bir futbolcu gitiği her Lige ayak uydurmasını bilir Ardada o tipte bir futbolcu.....

Böyle bir mantık görmedim ben daha önce.Profesyonel futbolcu her lige nasıl ayak uydurmasını bilir.Bu adam bir kanat oyuncusu için hızlı değil.Premier lig daha cok güce ve hıza dayalı olduğu için zorlanır diyorum.Gitsin görelim Liverpoolda filan nasıl oynayacak.Herealde bende demiyorum batırcak.Biir şeyler yapmaya çalışır fakat A.Madridteki havasını yakalayamaz.

belki dalga geçiyorsunuz ama Arda tam barçanın sistemine uyan oyuncu fazla koşmadan topu iyi saklayıp paslarla gol bulmak Pedro'dan kat kat iyi en azından

Arda 2006-20011 yılları arası bizdeydi bir defa Şampiyon olduk.kewell Lincoln Keita Elano Baros bu isimlerle şampiyon olamadı.Arda nın kafası Avrupa da bize gelse eski haline yine bürünür.Yıllarca Şampiyon olmak için doğru transfer politikası gerekir.20 milyon euro ya Türkiye den Şener Tarık Çamdal Tolgay Arslan Gökhan Töre gibi isimleri alsak kadromuz zaten kaliteli yine şampiyon oluruz.

5 sene boyunca bizde oynayan ve Arda Turan kadar sağlam istatistiklere sahip bir kanat daha tanıyormusunuz ?

Süper Ligde 130 macta 29 gol 50 asisti var. Diğer macları saymıyorum. Bizde ki en kötü dönemi 2010-2011 dönemiydi, sürekli sakatlanmaya baslamıstı ve takım gercekten enkazdı, birde özel yasantısından dolayı Arda'nın en cok baskıyı yedigi seneydi, bizim taraftarlar bile artık hakaret etmeye baslamıstı.

Arda ile Galatasaray sadece 1 sampiyonluk gördü demek Arda'dan bizde kötü oynadıgı anlamına gelmez. Takım enkaz ise adam ne yapsın ?

ingiltere ligi bence ardaya ağır gelir, tempo yok çünkü ardada. ama yinede liverpool şık olur tabi

Geri
Üst Alt