Barcelona Başkanı Rosell İstifa Etti

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
Neymar'ın transferinde çıkan usulsüzlük haberlerinin ardından açıklama yapan Barcelona Başkanı Rosell, istifasını açıkladı!

Barcelona Başkanı Sandro Rosell, resmen istifasını açıkladı!

Neymar'ın transferinde usulsüzlük yaptığı sebebiyle hakkında açılan iddianame kabul edilen Katalan ekibin başkanının 8 yıla kadar hapis cezası alması söz konusu.

Açıklamalarını BARÇA TV'ye yapan Sandro Rosell, "Dört sene önce bu kulübün başına kimin geçmesi gerektiği konusunda demokratik bir festival yaptık. %61 oyla benim ekibim 2016'ya kadar başta kalmak üzere seçildik. Bu süreçte Barcelona'nın insanları olarak iyi hizmet verdik ve hem saha içinde hem de saha dışında problemleri çözdük. Şampiyonlar Ligi, iki lig şampiyonluğu, iki Copa Del Rey ve 1 Kulüpler Dünya Kupası kazandık."

"Dünyanın en iyi oyuncuları bizim formamızı giydiler. Ve şu anki Camp Nou'nun üzerine kuracağımız ve onur duyduğumuz yeni stadyum planlarımız var. "

Rosell, "Tabii ki kötü anlarımız da oldu. Ailem ve ben pek çok defa sözlü saldırılara mağruz kaldık. Son günlerde bana karşı haksız eleştiriler yapıldı. Neymar transferinde yapılan her şey doğru ve yasaldı! Kulübü yönetim şeklimiz ve Barcelona'nın imajına zarar gelmesini kaldıramıyorum. Bu sebeple onur duyduğum bu görevden istifamı veriyorum. Burada çalışan herkese, oyunculara, hocalara ve yönetimime ve en çok da aileme teşekkür ediyorum. Visca Barca, Visca Katalunya!" diyerek sözlerini noktaladı.

Rosell, daha önce Ekim 2012'de "Barcelona dünyanın en transparan kulübüdür ve gizlisi saklısı yoktur." şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Toplantıda Barcelona'nın kaptanları Puyol, Xavi, Iniesta ve Valdes de yer aldılar.

goal

Gururu olan insan bunu yaparken birde bizim ülkemize bak neler yapıp hala koltuklarını terketmiyorlar

Helal olsun ama suçsuzsan bırakman gerekmiyor başkan :(

Bunların hepsi komplo . BU işlerin arkasında hep cemaat var . Kimse bizi yıkamaz . Biz yolsuzluk yapmışsak Barcelona için yaptık . Sandro Rosell Korkmaz Barcelona Yıkılmaz ! - Sando Rossell

Sucluysa bile en azindan gurur meselesi yapmis azda olsa. @Aziz Yildirim

Adamlar en ufak bir usulsüzlük yüzünden istifa eder bizim ülkemizdeki bazı yöneticiler yapmadıkları onursuzluk haysiyetsizlik kalmadığı halde koltuğu da bırakamazlar. İnsan bir kere onursuz olmasın ona o zaman her şey mübah oluyor.

barca'nin basi cok agriyacak yakin zamanda oyuncu kontraktlarinda uckagit yaptiklari ortaya cikacak

mesela Neymar hocanin kendisini oynatmak istedigi pozisyonda oynamayi kabul ederse extra 2.5M kazaniyor...babasina 4 milyon vermisler brezilyada yatirimci bulmak icin, 2M'da extra Santos yeteneklerini scoutlamak icin...barcelonada lux villasinda otururken :asd2:

santosada 10M vermisler simdiden en onemli 3 yetenekleri barcanin kontrolunde, kontratlari seneye bitmesine ragmen

masa altindan para verdikleride bilinen birsey

barca'nin basi cok agriyacak yakin zamanda oyuncu kontraktlarinda uckagit yaptiklari ortaya cikacak

mesela Neymar hocanin kendisini oynatmak istedigi pozisyonda oynamayi kabul ederse extra 2.5M kazaniyor...babasina 4 milyon vermisler brezilyada yatirimci bulmak icin, 2M'da extra Santos yeteneklerini scoutlamak icin...barcelonada lux villasinda otururken :asd2:

santosada 10M vermisler simdiden en onemli 3 yetenekleri barcanin kontrolunde, kontratlari seneye bitmesine ragmen

Bizim ülke'de yapılan olaylardan sonra bu anlattıkların okadar basit kalıyor ki,adam öldüren biri ile simit çalan bir çocuğu kıyaslamak gibi,bizde adam öldüren haklı,adamlarda simit çalan çocuğun anasını belliyolar.

adamlarda onur var gurur var arkadaş. kendi kulübüne zarar vermemek ve yargının önünü açmak için istifa ediyor adam. bizde ise tam tersi. bir açığı çıktığı zaman kendi kıçını kurtarana kadar o koltuğa yapışıyorlar. spor, siyaset vs.. her alanda bu böyle bizim memlekette. neydi heh büyüyen, gelişen Türkiye'yi hazmedemiyorlar evet sanırım buydu :redface: (Bknz: Açın Türkiye'nin önünü, durduramazsınız Türkiye geliyor :2aloh1: )

maksimum cezayı alır umarım. istifa etmesi suçu aklamıyor.

Bizim ülke'de yapılan olaylardan sonra bu anlattıkların okadar basit kalıyor ki,adam öldüren biri ile simit çalan bir çocuğu kıyaslamak gibi,bizde adam öldüren haklı,adamlarda simit çalan çocuğun anasını belliyolar.

cok sacma bi yorum olmus sokakta simit calan cocuk ne alaka

transfer piyasasinda haksiz rekabet varsa ceza gelmeli. biraz daha kurcalasalar barcayi real'i neler cikar neler ama yemiyo iste.

Kaynak neresi?

cok sacma bi yorum olmus sokakta simit calan cocuk ne alaka

transfer piyasasinda haksiz rekabet varsa ceza gelmeli. biraz daha kurcalasalar barcayi real'i neler cikar neler ama yemiyo iste.

Tabi ki ceza gelmeli ben ondan bahsetmemiştim,arada ki uçurumu anlatmak için o örneği kullandım ben.

bu eleştiriyide anlamıyorum gurur olan adam haksız paraya rüşvete hırsızlığa tevessül etmez yakalanana kadar oh ne ala yakalanınca gururluyum istifa ettim yemezler

En azından adam suclamalara karşı istifa ediyor buda bir erdemdir bizimkiler yuzsuz suratlarina tukursen Yarabbi şükür derler

Belliki bir halt yemiş foyası ortaya çıkınca en zararla paçayı kurtarmaya çalışıyor.Gururu olan adam baştan böyle daleveralar çevirmezdi.

Geri
Üst Alt