Barcelona Başkanı Rosell İstifa Etti

bu eleştiriyide anlamıyorum gurur olan adam haksız paraya rüşvete hırsızlığa tevessül etmez yakalanana kadar oh ne ala yakalanınca gururluyum istifa ettim yemezler

Haklısın ancak özellikle Avrupa'da kamu vicdanı bizimkinden farklı işliyor. İnsanlar suçsuz dahi olsa istifa etmek durumundalar. Bizde ise koltuğa yapışanlar kalkmayı bilmez. Üstelik suçlu değil güçlü addedilirler.

3 kagitci kulup.. kendine yakisani yapmis. beter olsunlar

son dakika aciklama yapti. istifa etti.

Rosell'e burayı tavsiye ederim.

Şike yapan adam havaalanında törenle karşılanıyor.

Operasyonun zamanlamasi manidar.

İstifa etmeden önce Barcelonalılara sorsaydı bakalım yapmış mı yapmamış mı .Sonuçta onlar seçti , kararı da onlar vermeliydi .Bence acele karar vermiş.

Istifa ederken daragacinda da olsam son sozum Barcelona da demis mi :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlarda istifa ederler,bizde şiirli kupa ile karşılarlar.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barcelona halkına sorsunlar yolsuzluk var mı yok mu? İşin aslı orada belli olur.

[attachment=7042:barca-baskani-saracoglu-tribunlerinde-2264125.Jpeg]

Bu işler stadın havasından bulaşıyor heralde. Kadıköy'de kupa alırken bu amca da tribündeydi.

Ekli dosyalar

• barca-baskani-saracoglu-tribunlerinde-2264125.webp
    barca-baskani-saracoglu-tribunlerinde-2264125.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 75
bizim ülkemizde olsa, olayın üstünü kapatılmak için her şey yapılırdı. başbakanından, federasyon başkanına, valisine kadar açıklama üstüne açıklamalar, yalan beyanatlar, gündem değiştirmek için abuk subuk olaylar, çatışmalar, satılık medya suçu birilerine atardı komplo bunlar derdi. karar alınamazdı uzardı da uzardı.

Halbuki adam ne diyor ''suçsuzum yargılanıp tekrar başkan olacağım'' diyor. Olması gereken oluyor. Hiçbir zaman avrupa zihniyetinde bi ülke olamayacağız başımızda bu zihniyet varken.

herif ilgili ilk defa olumsuz haber duyoyurum...adam hemen ben birakiyorum beyler demis

bizim ülke de sike ve örgüt den hüküm giyen adam affedersiniz kicini yirtiyor baskan kalayim diye

Geri
Üst Alt