Barcelona, Futbolu Bırakan Kaleci Szczesny ile Temasa Geçti

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
2153152597.0.jpg

Barcelona, Marc-Andre ter Stegen’in ciddi sakatlığı sonrası kaleci arayışına girdi ve eski Juventus kalecisi Wojciech Szczesny ile temas kurdu. Ter Stegen, Villarreal karşısında alınan galibiyet sırasında sağ dizindeki bir tendonu kopardı ve ameliyat olması gerektiği bildirildi. Bu sakatlığın sezonu kapatabileceği endişesiyle, Katalan ekibi hızlıca acil transfer görüşmeleri yapmaya başladı.

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Sport'a göre Szczęsny'nin öncelikle Juventus ile olan sözleşme durumunu çözmesi gerekiyor. Kaleci sözleşmesini feshetti ancak belli bir süre üst düzey bir kulübe transfer olması halinde İtalyan kulübüne bir miktar ödeme yapması gerektiğine dair bir madde var. Bu miktar yüksek değil ancak Barça, transferi tamamlamadan önce Szczęsny'nin bu sorunu çözmesini bekleyecek.

Pena bir tık uzun olsa Barça'nın uzun yıllar kaleci arayışı olmazdı bence. Sevmiştim o gevşeği.

Pena ile devam ederlerse şampiyonluğu verirler ztn haklı bir arayış

Bu arada Szczęsny düşünülmesinin ana sebebi şu an lig için sadece bonservissiz futbolcu transferi yapılabilmesi. Piyasadaki bonservissiz oyuncular arasında muhtemelen en iyi kaleci Szczęsny.

2 aylığına kimi alabilirlerdi

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barcelona nasıl oldu böyle rezil hale düştü bizim gibi başkanları kulübü içten hortumladimi nedir
Kadrolarına bakayım dedim 1 2 isim harici hepsi çoluk çocuk altyapıdan

Altyapıdaki gençlere biraz güveniniz olsun ya
Barcelona epey alt yapi oyuncularina sans veriyor zaten.

Soyle aklima gelenler: Yamal, Cubarsi, Balde, Fort, Casado, Fermín López

Barcelona nasıl oldu böyle rezil hale düştü bizim gibi başkanları kulübü içten hortumladimi nedir
Kadrolarına bakayım dedim 1 2 isim harici hepsi çoluk çocuk altyapıdan

Ter şitegen sezonu kapattı. Pena ile 20 yaşında bir çocuk var. Güvenemediler Pena'ya tüm sezon için herhalde.

Ulan haksız rekabet transfer sezonu biteli 35 gün olmuş adamlarda sırf serbest oyuncu transfer edebilirsin zırvasından dolayı adamı alıp ligde oynatıyorsun.

Abi böyle bir adam bende arıyorum ve aradığım mevkide yok belki ne olacak ben 3 ay daha bekleyeceğim Barcelona yada x kulüp buldu diye alabiliyor.

Ya bu zırva tüm dünyada ortadan kalkıp tüm kulüplere eylül sonuna kadar sözleşmeli sözleşmesiz oyunculardan 1 hak vereceksin yada kimse almayacak kardeşim.

Ter şitegen sezonu kapattı. Pena ile 20 yaşında bir çocuk var. Güvenemediler Pena'ya tüm sezon için herhalde.
Kaleci olayından bağımsız ne olmuş koskoca barcaya onu takip etmedim hiç 2.lig takımına dönmüş kadroları transfer yapamamışlar fena halde soymuş anlasilan birileri

Geri
Üst Alt