Barcelona, Hector Bellerin'i Transfer Etti

Cihan Ağzıkara

Hic sasmaz kutsal guvercin boku fali
Yönetici
Süper Moderatör

Barcelona, Hector Bellerin'i 1 yıllık kiralık olarak kadrosuna kattı. Anlaşmada satın alma opsiyonu bulunmuyor.

Pes 2019'da fişşek gibi topçu.

ustad *pegllerini hocamizin tekrardan ayaga kaldirdigi oyuncu. . . <= gecen sezon kiralik gittigi betis dolayli.

3 italyan kulugu istiyordu en son takip ettigimde. sassuolo da muldur'un sezon basi sakatlanmasi yuzunden,orada elde saglam bir oyunculari kalmisti - bu isme yoneldiler - yaniti ; olumsuz oldu.
ciddi ilgilenen diger iki kulup atalanta , udinese idi. . .

barcelona gecisini *kendisi bayagidir istiyordu - *betis sezonu da cok iyi ve istikrarli olunca - barca kapisi da aralanmis oldu - ki, barca da kendisine ilgiliydi, fakat mevcut maasini vermek istemiyorlardi, - oyuncunun, ustte yazdigim ciddi tekliflere olumsuz yanit vermesi de acik ve net yanit idi klubune yonelik.

*kiralik olmasi barca dan kaynaklaniyordur buyuk ihtimal. fff .

ps;

barca, gecen hafta diger baslikta yorumladigim-iz *chelseali *alonso'ya teklif goturur konusu da gercege donecek gibi.

auba >chelsea , ~ alonso nun > barcaya karsilikli gececegini tahmin ediyordum. son bir aksilik olmaz ise , bu is olacak chelsea vs barca adina. . .

Belli bir seviye eşiğini atlama fırsatını çoktan kaçırdığını düşünüyorum. Sergino Dest gibi o da idare eder.

Cok cok iyi topcuydu ilk ciktiginda. Arsenal'in Barça altyapisindan caldigi Fabregas sonrasi buyuk yetenek gozuyle bakiliyodu. Super de oynadi ilk doneminde hatta Barca acayip yuksek bir teklif yapmasina ragmen yollamamislardi (€40-50m gibi bi seydi).

Sonra oyuncu defalarca sakatlanip Arsenal'in de kotu donemlerinde yerinde saydi hatta geriye gitti.

Gecen sene Betis'te baya iyiydi ama. Betis de ayni Barça gibi oynuyor. Bence iyi transfer hem de belese.

Barcelona kendisine 10 n bulana kadar başarılı olamaz

Bellerin: "Benim adım Hector"

1662119130116.png

Geri
Üst Alt