Barcelona, La Liga'dan Ayrılmayı Düşünüyor

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1683102395248.png

Barcelona'nın Hakem Kurulu'nda başkan yardımcılığı yapan Negreira'nın sahibi olduğu şirkete ödeme yaptığı ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine hakkında hukuki süreç başlatılan Katalan devinin, La Liga'dan men edilmesi gündemde. Bu olasılığı değerlendiren Barcelona'nın Asya ülkelerinin liglerinde oynayabileceği belirtildi.

İspanya Hakem Teknik Kurulu'nun eski başkan yardımcısı Jose Maria Enriquez Negreira ve oğlunun sahip olduğu şirketlere ödeme yaptığı ortaya çıkan Barcelona, La Liga'dan ayrılabilir.

5 YIL MEN İLE KARŞI KARŞIYA
Hakkında hukuki süreç başlatılan Barcelona'nın İspanya La Liga'dan 5 yıl süreyle men edilmesi gündemde. Katalan devi bu olasılığı göz önünde bulundurarak yeni bir yol haritası çiziyor.

ASYA SEÇENEĞİ MASADA
Barcelona ceza alması durumunda başka bir ligde oynamayı düşünüyor. Katalan devinin bu doğrultuda Asya ülkelerinin liglerinde yer alabileceği belirtildi.

Haberler.com - Spor

Men edilmek ne ya
Kume düşürme yok mu bunlarda

La yürüyün gidin bıktırdınız artık

Zaten liglerinde 2,5 takım var izlediğim tek maçları el clasico. Olursa lige yakışıklı bir mezar taşı üzerine de toprak atın. Ne men gelir ne başka lige taşınma boş muhabbet.

Bunlarda iyice fb moduna bağladı. Salın lan ligi yoksa zaten finansal olaylardan dolayı küme düşeceksiniz.

Bizi de alın lan bizi de al,
Lig istiyoruz gel beni al lan gel beni al.

Hadi len ordan. Dallamalar.

Real'le birlikte bir lig kursak biz de keşke. Rakibin malı hiç çekilmiyor.

Gerçekten bir haltlar yedilerse o zaman yallah LaLiga2'ye

Ispanyanın feneri. Ne eksik ne fazla.

UEFA'dan da men alinca o nasil olsun? Bosuna haberde Asya'dan bir ulke aradiklarini soylemiyorlar. Tabi haber ne kadar dogru o ayri bir konu.
haberde sadece la liga'dan bahsediyor, uefayi görmedim, öyleyse haklisin

barca nedense sürekli ispanya liginin disina cikmaya calisiyor gibi sanki, avrupa ligi, asya vs.

belki siyasi amaclari da vardir, bilemiyorum

Geri
Üst Alt