Barcelona, Lionel Messi İle Sözleşme Yeniledi!

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
messibackgroundINT.v1400512310.jpg

Barcelona'dan ayrılacağı dedikodularıyla futbol kamuoyunun gündemine oturan Lionel Messi, kulübüyle olan kontratını yeniledi.

Katalan ekibinin internet sitesinden yapılan açıklamada Arjantinli futbolcunun yeni sözleşmeye imza atmaktan büyük bir mutluluk duyduğu dile getirilirken, sözleşmenin içeriğiyle ilgili bir bilgi verilmedi.

Kulüp Başkanı Josep Maria Bartomeu'nun da hazır bulunduğu imza töreniyle Barcelona'ya bağlılığını bir kez daha ortaya koyan Messi'nin, özellikle bu sezonki başarısızlığın ardından takımdan ayrılabileceği ifade ediliyordu.

Leo Messi signs new deal | FC Barcelona

Messi ölümüne kadar Barçada kalır . Barçada onu göndermez gönderemez .

Hayırlı olsun.

Ne yaparsa yapsın bir maradona değil.maradona'daki karizma,liderlik,kazanma hırsı yok bu herifte sümsüğün teki.

aykırı tip olsa bencede daha iyi olur şöyle rest çekip 200m'e citye felan gitseydi hayranı artardı :D

Messi'nin yeni kontratı:

Yılda 20 milyon Euro

Ayda 1,660 milyon Euro

Haftada 416 bin Euro

Günde 60 bin Euro

Saatte 2 bin 480 Euro

Manchester City'e veya başka bir kulübe gitmeliydi bana kalırsa. Kariyerinin dönüm noktası olabilir. Gerçi City'nin de son Finansal Fair Play cezasından sonra bu transferi karşılayacak durumu yoktu.

Messi adamsa Barcelonayı şampiyon yapar. (Yapamadı)

-Sir Ahmet Charlton

Yanlış hamle ,

barça inanılmaz profesyonellik dışı işler yapıyor bence ...

Tam da form düşüklüğü yaşamışken araya biz de gireydik...

..giremedi.

Adam saatte 7 milyar!!1! kazanıyor. Dakikada 116 lira , saniyede 2 tl .Ben bunu yazarken köftehor , 30 lirayı attı cebe. Siz de hala boş boş benim mesajı okuyun.

Edit: Bak şimdi farkettim, herif 10 liralık tşörtle gelmiş, insan bir takım elbise giyer ya ne yaptın ödül törenlerinde giydiğin onlarca saçma takım elbiseleri.

Barcelona'nın tek bir oyuncuya verebildiği para:

Yılda 20 milyon Euro

Ayda 1,660 milyon Euro

Haftada 416 bin Euro

Günde 60 bin Euro

Saatte 2 bin 480 Euro

Zengin kulüp olmak başka...

Geri
Üst Alt