Barcelona, Nico Williams'ı Transfer Etmek İstiyor

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1750330690703.webp

İspanya Millî takımın'ın 22 yaşındaki kanat oyuncusu Nico Williams, Bayern München'in teklifini reddetip Barcelona'da oynamak istediğini kulübüne bildirdi.

Williams, senelik 7 milyon euro net maaş karşılığında Barcelona ile 2031 yılına kadar prensip anlaşmasına vardı.

Barcelona Başkanı Laporta, oyuncunun serbest kalma bedeli (58 milyon euro) konusunda Athletic Club ile pazarlığa başlayacak.

[Romano & Plettenberg]

O değil de bir daha messiyi xaviyi iniestayı nerden bulacaklar denirken yamal gavi ve pedriyi çıkarmak futbol dünyasının gelmiş geşmiş en büyük raconudur herhalde

lamal ile doktururler

acikcasi onceki sampiyonada ben cok begenmistim turnuvada once cikan oyunculardan biriydi.

Bunlar mali olarak batık durumda degilmi ,bonservis nasıl odeyecekler

Alman ekip daha iyi bir seçenek sanki.

Defans fecaat hala hücumcu alıyorlar yav yarınlar yokmuscasina hücum yapıyonuz zaten karşı koyabilen yok defans alsanıza

Fakir barcama bak dunyanin en iyi hucumcusunun mevkisine 60 milyonluk adam aliyor. La masya abi romantizm aynen yiyyaaahh.

Athletic Club, Barcelona kulübü ile pazarlık masasına oturmayacağını Nico Williams'ın temsilcisine iletti.

Sadece serbest kalma bedeli ödendiği taktirde oyuncunun ayrılması gündeme gelebilir.

(Fabrizio Romano)

Bir stoper ve ön libero alırlarsa kadro tamamlanıyor demektir

Yamal'in istegiyle aliyorlarmis. 17 yasinda dunya devine istedigini yaptiriyor peh

I

llk 3'lunun 2. ucluyu tokatladigi gercegi varken bilemedim. Ama yokluktan ekmek baniyor olabilir millet tabii.
İlk 3lünün kariyerlerini izledik bitti
İkinci 3lünün daha yeni başlıyor

Zaman gösterecek ama profil ve kalite olarak bayağı benziyorlar birbirlerine ,bir daha asla böyle oyuncular çıkmaz dedikten kısa bir süre sonra çıkması,hem de toplama değil de kendi içlerinden çıkarmaları muazzam iş

İlk 3lünün kariyerlerini izledik bitti
İkinci 3lünün daha yeni başlıyor

Zaman gösterecek ama profil ve kalite olarak bayağı benziyorlar birbirlerine ,bir daha asla böyle oyuncular çıkmaz dedikten kısa bir süre sonra çıkması,hem de toplama değil de kendi içlerinden çıkarmaları muazzam iş
Messi'den iyisini bizim donemde gorebilecegimizi pek sanmiyorum. Belki dede oldugumuzda anca.

Bayerne giderse banko oynar

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt