Barcelona Taraftarı Tesisleri Bastı!

Barcanın transfer yasağından sonra işler daha da karışacak gibi duruyor.

Barca da aynı bizdeki sorun var. motivasyonsuzlar, hırs yok. taraftarın tepkiside bundan.mesela real maçında iyi mücadele ettiler kazandılar. aynı bizim fb maçını almamız gibi ama onun dışındaki maçlarda istekleri yok. amadrid maçında çok kötüydüler mesela. granada maçındada aynı gerzek oyuna devam ettiler. kaleye şut çekilecek yerlerde hep messiye veriyorlar o atsın golü. barca olmuş marca bence.

Barçali oyuncular doymuşsa en azindan hakli sebepleri var. Adamlar alinacak her kupayi almis bile, hatta çifter çifter.

Bizimkiler ancak bi zittiri boktan lig şampiyonluğu ile doyacaksa işimiz var.

Barcelona taraftarı alışmış başarıya bir kaç puan geride olunca tesisleri basıyor :D

6. sn de biri ne diyo la Victor Valdez'e ? " Victor Fenerbahçe..." der gibi anladım. :confused:

Sorunlu herifler.

Demek ki Türkiye'de bir takım tutsalar, cinayet işlerler.

Neymar'ın el altından aldığı paraları duyunca, takımı Neymar kurtarsın modunda oynuyor. Haklı da.

Koyu Barça taraftarı olsaydım cinnet geçirirdim. Rekorlar kıran 3 kişi arasından topla çıkan adam 1 kişiye takılıyor sonra kontra atak yiyorlar. ŞL'ye mal oldu Ligde gidici..

Her ülkede holiganların yapacağı tarzda eylemler bunlar. Önemli olan taraftarın genel yorumu.

şuan bizde barcaya basıyoruz :) ama şimdilik sadece ilk yarı bastık

Son 10 yilin dunyaya damgasini vurmus takiminin taraftari. Birakin basarisiz olabilesinler bazen. Bu nasil ac gozluluk.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt