Barcelona Taraftarı Yönetimi Protesto Etti!

Mustafa Akan

Parçalı Üye
B1Yn56KCEAA04nH.jpg

Katalan ekibi dört topunun direkten döndüğü maçta Celta Vigo’ya mağlup oldu ve liderliği Real Madrid’e kaptırdı.

"Tarihin en kötü yönetimi"
Barcelona Celta Vigo'ya kendi evinde 1-0 yenilmekten kurtulamadı. Barcelona taraftarı yenilgiden sonra pankart açarak tarihin en kötü yönetimi dedi ve yönetimi istifaya çağırdı.

klasik taraftar.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gitsinler Katalunya Ligi kursunlar belki orada 1.nci olabilirler

:asd22:

cok sacma elestiri olmus, ilk 8 hafta gol yememisti Barca

Stajerleri td yapmaya devam etsinler.

Referandum ertelendi galiba ama o gelismeler de baya sacma bir yere surukleyecek gibi La Liga'yi.

Adamlar çatır çatır top oynuyor ne alaka anlamadım :D Nokta transferleri de yaptılar.Bi tek Mathiue hariç çok iyi transferler yaptı.Vermealen+Suarez

Adamlar çatır çatır top oynuyor ne alaka anlamadım :D Nokta transferleri de yaptılar.Bi tek Mathiue hariç çok iyi transferler yaptı.Vermealen+Suarez

Defans komple sıkıntılı Pique formsuz eski gücünde değil hatta, Alves'in eski haliyle alakası yok 1 senedir, kaleci şüpheli, Mathieu fena değil bence tam tersi. Orta sahaya da daha iyi bi transfer yapılabilirdi. Bi de t.d sıkıntısı var o yüzden de olabilir Messi'yi çıkartamadı 3 maç önce, Xavi'de yedek kalmak istemiyorum falan diye açıklama yapıyordu. Futbolcular takmıyor adamı.

Çok iyi oynadilar direkten dönen 4 top kalecinin cikardigi 4-5 yüzde yüzlük pozisyon var arada olur böyle maçlar futbolun güzelliği bu

Kadroları eskiye nazaran yaşlandı ve bu takıma 1 sene transfer yapamayacaklar.Kötü futbol oynamıyorlar ancak eski Barcelona olmadıkları da bi gerçek.İsim olarak Suarez dışında çok kaliteli transferler yaptıklarını düşünmüyorum.O kadar maddi imkanları olmalarına rağmen rakitic-mathieu-vermaelen gibi orta düzey adamları transfer ettiler.hem transfer yasağı cezasını alacaklarını biliyorlardı hem de düşük düzeyde futbolcular transfer ettiler.orta sahaları eski düzeyde değil savunmaları az gol yemelerine rağmen çok pozisyon veriyo.Hücum hattında Messi-Suarez-Neymar gibi dünya çapında oyuncuları olmalarına rağmen Iniesta dışında yaratıcı oyuncu eksikleri var orta sahada.Xavi'nin de eski düzeyde olmadığını düşünürsek kesinlikle iyi bi orta saha oyuncusu almaları gerekiyordu.Ayrıca savunmada liderlik yapacak bi stoper ihtiyaçları var Puyol gibi bi adam lazım.Bayern'den önce davranarak Reus-Hummels ikilisini takıma kazandırabilselerdi çok iyi olurdu.Hummels-Pique ikilisi biraz ağır kalabilir ancak şimdiki ikiliden daha iyi olacağını düşünüyorum.Kısacası Barcelona'nın adını taşıyabilecek futbolcuları transfer etmeleri gerekiyordu.O eski Barcelona klasında futbolcuları kalmadı pek.Önceden derdik Barcelona kadrosu R.Madrid'ten daha iyi ve daha kapsamlı diye ancak şimdi tam tersi olmaya doğru gidip.Xabi Alonso ve Di Maria'yı da tutsaydı Madrid aradaki fark daha da açılabilirdi.

Dün resmen bi cenabetlik vardı. Bu şanssızlık sadece bununla açıklanabilir gibi :) Direkten dönen toplar üstelik o enfes Messi serbest vuruşunun çatal da patlaması ve Celta'nın kalecisinin de günün de olması atamayana atarlar kuralını hemen devreye soktu. Celta Vigo hiç de kötü takım değilmiş bunu gördük. 4 ay ceza almış Premier Lig gol kralı Luis Suarez'i aldılar. Belki Hummels ya da onun değerinde bir adamı almak istediler ama satmadı kulüpleri bilemeyiz. Bence tarihin en kötü yönetimi demelerinde ki olay transfer cezası almaları olabilir. Şuan Real Madrid form da ve büyük çıkışta. Barça'nın El Classico'ya kadar gol yemeden lider olduğunu bilmeyen yoktur sanırım. Şimdi bir iki tökezledi diye yerin dibine sokulacak bir takım olamaz. Ama malesef şöyle bir şey var futbol dünyası o kadar nankör ki hangi takım çok gol atıp çıkış yakalıyorsa tüm destek ona kayıyor bir bakmışın herkes o takım ya da takımları destekliyor..

Geri
Üst Alt