Barcelona'da İlkay Gündoğan Gelişmesi

Bize gelse keşke ama gelmeyeceği için tüm dönem boyunca İlkay geliyor mu geldi mi diye bir zahmet konuşulmasın ne olur.

Ford Truck reklamlarında oynuyordu en son.

İnandırıcı gelmedi bana, adam mükemmel oynuyor. Oynadığı her takımı birkaç kademe yükseltiyor resmen. Bir yanlışlık olsa da gelse bize keşke be. O saatten sonra rakipler kimi almış ne yapmış hiçbir önem bırakmayan bir transfer olur.

hoşgeldin yaşantıma

erden başganım olsa sevinçten havaya uçardım bize geliyor diye ama bizim beceriksizler alamaz fenere h.o

Oha hemen gelsin...

Ama tabi diğer yandan İlkay gelirse asıl ihtiyacımız olan 6 numarayı almaz bizimkiler, o yüzden de negatif tarafı olur bu işin... İlkay 10 numara gibi oynamalı gelirse, yoksa CL gibi üst düzey maçlarda yine yetmez orta saha tempomuz..

Gerçi bizimkiler İlkay'dan bağımsız da zaten Wendel muhabbetinde, Okan hoca ofansif adam istiyorum demeye getiriyor. Yani İlkay gelmese de Torreira'nın yükünü gerçekten azaltacak tempolu biri gelmeyecek gibi...

Gerekirse erden falan devreye girer zaten yav. Dışarıda da olsa bu haber sonrası(doğruysa) illaki bir şekilde görüşme yapacaktır.

Geri
Üst Alt