GSC Haber Barcelona'dan Osimhen Teklifi: Galatasaray 150 Milyon Euro İstedi

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör

Galatasaray'ın yıldızı Victor Osimhen'in adı uzun süredir Barcelona ile anılıyordu. Dünya devinin, sarı-kırmızılılara Nijeryalı yıldız için tarihi bir teklif sunduğu belirtildi.​

Anadolu Ajansı

Galatasaray'da Victor Osimhen, Avrupa devlerinin radarında. Nijeryalı yıldız için Barcelona'dan çarpıcı bir hamle geldiği belirtildi.

A Spor'da yer alan habere göre Barcelona, Victor Osimhen için henüz resmileşmese de 100 milyon euronun üzerinde teklifi Galatasaray'a sundu. Sarı-kırmızılıların ise bu teklif karşısında tutumu çok net.

Galatasaray'ın Victor Osimhen için 150 milyon euro istediği ifade edildi. İki kulüp arasındaki görüşmelerin ilerleyen günlerde nasıl şekilleneceği merakla bekleniyor.

100 ne yav. Biz zaten 75'e aldık.

25 Milyon kârın bizim için hiç bir önemi ve değeri yok çünkü o paranın çarçur olacağını hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu (muhtemelen kolpa) haberden ziyade biz tok satıcıyı oynamalıyız her türlü.

Asıl önemli konu Osimhen'in düşünceleri ve istekleri. Olur da gönlünü hoş tutamazsak ve gitmek isterse işler ve hal ve tavırları değişebilir.

Bu sene istedigimiz fiyata satamazsak, seneye daha zor olur. Isterse 50 gol atsin. Bi senesi kaldi diye hem kendi hem klupler zorluk cikarabilir. Biz kendisini 75M + Gyokeres + Trossard karsiliginda Arsenal'e verelim.

Yine yalan haber ,barca bonservisli transfer yapamaz kolay kolay gecen sene williams bile alamadılar

Velevki 150 M veriyoruz dediler. Diyelim osimhende istedi bu is ciddilesti. Cunku yuzde 50+ kar bonservise osimhen "gideyim" derse tutamazsin. He madalyonun obur yuzunde Osimhen maasindaki dususu de kabullenmek durumunda kalir ayri.

1) sportif planlamada 10 numara +ustune net 9 transferinde ne yapar. Icardiyi mi tutmak ister kolay yolu secip(ceket tayfa+hoca)
2) okan hoca taktiginin yuzde 90nini olusturan adami.kaybederse ne yapar.

Transferin cok zor oldugu bir yaz, DK var. Osimhen zaten kitligin oldugu forvet marketinde DK yi beklemek zorunda olmadigin bir forvet su an...

Transfer nobeti konusunu hayal edemiyorum su an

175m euro cash + 3 futbolcu + 2 hazırlık maçı (biri İstanbul'da)

Kolpaya bak. Adamlar Rashfordu tutmayi istiyor ama 30 milyon cok gelmis diye indirim, veya bir ekstra sene kiralama teklifi yapmayi istiyormus.

Real, PSG, PL takimlari ve Araplar haric kimse 100 milyon veremez Osimhene.

Realin yerinde olsam Viniciusu araplara sutlayip Osimheni cekip Mbappeyle oynatirdim. Osimhen sayesinde sahada tek kosmayan, pres yapmayan herif Mbappe olur.

Liverpool ve Juventus deplasmanlarında düştüğümüz hali gördükten sonra ben Osimhen olsam ya adam gibi kadro kurun ya da ben gidiyorum derdim.
Simdi de isteyebilir, yamal var pedri var var oglu var.

Osimhen icin ortam ya da kadro problem olmaz, esas soru 21-25 M mu ne geliri var bizden. Ordan ne kadar feragat edip OK der. Onu dedigi an tutamayiz cunku.

Haliyle bonserviste ne kadar asagi cekerlerse osimhene o kadar maas teklif edebilirler teoride (bu kadar basit hesap degil tabii ki). O yuzden mesajer vs uzerinden osimhene "sana su kadar para, sen kulubu 100e ikna et" mesajinin nasil onune gecersin muhim olan o.

Geri
Üst Alt