Barcelona'nın Yeni Teknik Direktörü Luis Enrique!

Roma ile çok basarili olmustu gelir gelmez sloven bratislava tarafindan elenmislerdi

Avrupa kupalarına götüremedi romayı birde .Barcelona'nın hoca kriterlerine uydu böylece.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Samet Aybaba klasında hocalar.. ilk defa adını duydum. Martino'da öyleydi..

Barcelona ya yeni kan lazigm, barcelona taktigini bilen, ama baska cözümler de üretibilen birisi.

Samet Aybaba klasında hocalar.. ilk defa adını duydum. Martino'da öyleydi..

vallahi kusura bakma Murat ama futbol u yeni takip eden bebesin sen ozaman. Bu Barcelona nin futbolcusyu du, 2004/5 e kadar mi ne oynadi, 90li yillarin ortasindan beri. Bide bir sene As Rom TD olarak calismisti xD

[media]https://www.youtube.com/watch?v=FqYEKUW5LOw[/media]

bunu cidden mi tanimiyorsun ?

vallahi kusura bakma Murat ama futbol u yeni takip eden bebesin sen ozaman. Bu Barcelona nin futbolcusyu du, 2004/5 e kadar mi ne oynadi, 90li yillarin ortasindan beri. Bide bir sene As Rom TD olarak calismisti xD

Roma'da başarılı olamamış sanırım. Valla her futbolcu iyi antrenör olmaz, adamı gerçekten bilmiyorum ama Barcelona'nın uzun süredir hocası yoktu. Bakalım.

Roma'da başarılı olamamış sanırım. Valla her futbolcu iyi antrenör olmaz, adamı gerçekten bilmiyorum ama Barcelona'nın uzun süredir hocası yoktu. Bakalım.

ona bende katiliyorum, ona bakarsak Hagi herkesi ezerdi^^

Guardiola da bana göre fos bir hoca, tek sansi oturulmus takimlara sulanmasi, gördügmüz gibi td süz barcelona bile sampionluga oynuyor problemsiz

ona bende katiliyorum, ona bakarsak Hagi herkesi ezerdi^^

Guardiola da bana göre fos bir hoca, tek sansi oturulmus takimlara sulanmasi, gördügmüz gibi td süz barcelona bile sampionluga oynuyor problemsiz

Bende öyle düşünüyorum. Lahm'ı ortaya sahaya atmak, Bayern'i forvetsiz oynatmak başka hangi dahinin aklına gelir acaba? Barcelona'ya benzetti ve Real ikisini de sadece oyun anlayışı sayesinde yendi.

Bende öyle düşünüyorum. Lahm'ı ortaya sahaya atmak, Bayern'i forvetsiz oynatmak başka hangi dahinin aklına gelir acaba? Barcelona'ya benzetti ve Real ikisini de sadece oyun anlayışı sayesinde yendi.

dua etsin ki Hakem Almanya Kupa maci Dortmund a karsi onlari kolladi, yoksa Kroos kirmizi yemelyidi, ve normal golü iptal etti. Maca da forvetsiz girdi, Mandzukic i maca bile almadi, zamaninda Ibrahimovic in dedikjleri dogruydu, birden küsüyor diye filan

ofsayttan attığı gol ile roma,liverpool,barça ölüm gurubundan son maçta çıkamamamızı sağlamıştı.

aldığımız 5 beraberlik sonrası bize galibiyet lazımdı çeyrek atabilmemiz için, beraberlikte barça çıkamıyor roma çıkıyordu sanırım.

italya da ki olaylardan dolayı azda olsa teselli olmuştu.

Çok ergen varmış forumda he, Luisi tanımıyorlar. Her kadro yapışımda koyardım kendilerini :)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

barcalılar için önemli isimdir de teknik direktör olarak ne yapar soru işareti ama tutarsa emekli olana kadar kalır.

Bu hıyar yüzünden çeyrek finalden olmuştuk yanlış hatırlamıyorsam. Onun için başarı falan dilemiyorum :D

I am the one who knocks!

İyi oyuncuydu ama nasıl td bilmiyorum takip etmedim

C5303 cihazımdan gönderildi

Gerçekten Luis Enruqie ismini hiç duymayan insanları görmek garip hissettirdi.

Geri
Üst Alt