Barış Alper: "Benim için mevki fark etmiyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1705609678967.png

Barış Alper: "Kendi kaleme gol attım, bu benim için üzücüydü ama kazanmayı bildik. Benim için mevki fark etmiyor. Hocam bana nerede şans verirse orada faydalı olmak istiyorum. Hafta sonu Trabzon'a kazanmak için gideceğiz."

Forvet-bek BAY. Attığı gol durumunun özeti. :asd::hat:

Aslan gibi adam, nereye koysan maçın adamı adayı oluyor.

o bonus saçlı çocuğu resmen dövdü herif sahada faullerle.

çok enteresan bir adam ya - kendi kalesine attığı "şut" rakibe attığı şutlardan 50 kat daha net.

attığı golde vurduğu kafa inanılmaz net bir kafa.

habi inanılmaz enteresan bir adma.

Gördüğüm en atletik Türk futbolcu, siyahlı var bu çocukta aslinda

Sezon başında söylemiştim bu sezon sonrası kesin teklif gelir diye. Ben yazın çok iyi teklifler alacağını düşünüyorum. Bence tam bir Bundesliga topçusu. EPL' de çok iş yapar. Müthiş bir atlet.

Özellikle bir de Euro'da parlarsa teklifler artar. Şerefsiz Şenol olsa aynı Euro 2020'de Kerem gibi oynatmazdı ama Montella mutlaka oynatır.

En istekli en istahli oyuncumuz bir kac mactir. Daha dikkatli ve dengeli oynasa cok daha iyi olabilecek kabiliyete sahip, fizigi de buna müsade ediyor ama kafada sigorta atiyor arada.

Çalışan topçu kendini belli ediyor.

Rakibin önünde duruyor hızı olmasa yedirecek golleri.Bek mevki için çok acemi mecbur kalmadıkça oynatmak macera olur.

Abi halı saha mı bu yav. Ofansif gücüne ihtiyacımız var bizim. Sol bekte millet alt yapı oynatıyor, en iyi defans hücum bu ligin bugu belki 1 maçta patlarsın ama sonra korku insanı esir alır

Bunu da yapamaz dediğimiz herşeyi yapacak sanırım. Calim yeteneğini de geliştiriyor gittikçe. Biraz stoper biraz da ön libero oynadım mi voltran tamamlanacak.

Orta okulda okul takimi icin secmeler vardi. beden hocası üst sinif oldugumuz icin tanidigi yeteneklilere sordu hangi mevkide oynamak istersin falan. Begendigine ne derse tamam deyip oraya yazdi.

hazirlik macı falan yok okul yeni yapilmis bizde ilk mezunlari olacagiz tam bir amator isi uygulama. Baktim kanat forvet on numara hersey kapilmis.

hala forvet oynarim diyen mallaf var bedenci de yedek yaziyor onları sira bana gelince sağ bek demistim. Herkes bana bakti hoca dahil. Tamam deyip cat 11 yazmisti. Kadroya girelimde baris gibi neresi oldugu onemli degil kafasindaydım..

ama bek oynamak o buyuk saha da ne zor ismis. Kis günüydu tayt falan giymeme ragmen donmustum.

Bek mevkisinde oynayan oyuncuların hiç mi zoruna gitmiyor adam kanat forvet ama benim mevkimde oynuyor diye. Biraz hırs yapar insan ama yok kabulleniş var durumu

Geri
Üst Alt