GSC Haber Barış Alper: "Hocamızın bize verdiği taktikleri sahaya yansıtabilseydik belki de farklı bir gece olacaktı"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1772060909392.webp

Barış Alper Yılmaz: "Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. 3-0 gerideyken onların desteğini hissettik."

Barış Alper Yılmaz: "Hocamızın bize verdiği taktikleri sahaya yansıtabilseydik belki de farklı bir gece olacaktı. Bilmiyorum yani bazı şeyler iyi olmadı adımıza. Çok iyi oynamadık, herkes farkında. Ama turu geçtiğimiz için mutluyuz. Bilmiyorum artık, 3-0 geriye düşmek kötü oldu..."

Barış Alper Yılmaz: "Hedeflerim var ama takımın hedefleri önemli. Takıma katkı sağlamak ve hocamın dediklerini yapmaya çalışıyorum. Taraftarımızın yüzünü güldürmek istiyorum."

Parayı siz yiyin taraftar tribünde uğraşsın dursun. Neyse iki maçta da iyiydin sana değil lafım.

Kardeş iyisin hoşsun da orta açmayı öğren ulan artık. İleride osimhen var orta açamıyorsun birader

1772055492171.webp

Şurada pası verseydin, bu pzosiyona düşmeyecektik, oyundan düşeceklerdi. Düzgün pas vermeyide öğrenmen lazım, futbol sadece fizik gücü değil, Şunları öğrenmen lazım yeter artık.

Ek olarak attığın gole inatla koştun, zaten Osimhen'de oradaydı, birbirinize çarpsanız kontradan gol bile yiyebilirdik. Bazen çok bencil oluyorsun.

"Suç biz hıyar futbolcularda, hocamız aslında çok iyi taktik verdi biz yapamadık"

demek bu.

Sağ kanattan alıyoruz herifi iki de bir. Bir gram suçu olmayanlardan.

evet okan düşmanları ne diyeceksiniz

Geri
Üst Alt