- 18 Mayıs 2011
- 22.610
- 12.260
- 1.873
Leao falan alınacak diyorlar +1 barış giderse lang diyorsun +2 reijneder ya da belki başka 10 numara +3Illa gitmek istiyorsa hayir gelmez
Yabanci siniriyla alakasi yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leao falan alınacak diyorlar +1 barış giderse lang diyorsun +2 reijneder ya da belki başka 10 numara +3Illa gitmek istiyorsa hayir gelmez
Yabanci siniriyla alakasi yok
Hacklendin mi n'oldu?takımda osimhenden sonra en yuksek parayı hakeden oyuncu ,aksini idda edenler duvara konusabilir,boş yere para alan çöplere laf edin önce sampiypn yapan adama degil.
Gelişmeleri iyi takip edemediğin anlaşılıyor. Takımda kalmasını metazori değil, rica minnet sağlayabilmişlerdi.Kulüp de hala göndermek istemediğini Barış'a bildirsin.
Gelişmeleri takip etmemekle alakası yok. Bir futbolcuyu göndermek istemezsen, göndermezsin. Zarar etmeyi göze alır, yine göndermezsin.Gelişmeleri iyi takip edemediğin anlaşılıyor. Takımda kalmasını metazori değil, rica minnet sağlayabilmişlerdi.
Direkt alakası var; mağarada mıydın o sıralar?! Bu tür durumlarda oyuncuyla restleşirsen tümüyle kaybedersin. Dediğim gibi, hoca ve yönetim rica minnet kadroda tutabildiler; iyi ki de öyle yapmışlar.Gelişmeleri takip etmemekle alakası yok. Bir futbolcuyu göndermek istemezsen, göndermezsin. Zarar etmeyi göze alır, yine göndermezsin.
Sözleşmesi devam ediyor mu? Ediyor. Serbest kalma maddesi var mı? Yok.
Yoo mağarada değildim. Oyuncuyla görüşülüp ikna edildiğini biliyorum. Geçen sene zorla tuttular tarzı bir cümlem olmadı. Ben bu seneden bahsediyorum. Yönetim isterse, göndermez.Direkt alakası var; mağarada mıydın o sıralar?! Bu tür durumlarda oyuncuyla restleşirsen tümüyle kaybedersin. Dediğim gibi, hoca ve yönetim rica minnet kadroda tutabildiler; iyi ki de öyle yapmışlar.
Geçen yıl rica minnet-maaş zammı ile ikna edilirken, sonraki yıl gitmesine kolaylık sağlanacağı sözü de verildiği söyleniyor ki doğruysa bu defa % 100 haklı konuma geçer Barış.Yoo mağarada değildim. Oyuncuyla görüşülüp ikna edildiğini biliyorum. Geçen sene zorla tuttular tarzı bir cümlem olmadı. Ben bu seneden bahsediyorum. Yönetim isterse, göndermez.
"Oyuncuyla restleşip tümüyle mi kaybedeceğim? Kaybederim ama yine de göndermem" de diyebilir yönetim. Ben işi inada bindirmekten söz ediyorum. İstersen, işi inada bindirirsin.
Çokta haklı sayılmaz ağustos ayi geldi lig başlıyor, biraz kulübünü düşünen bir oyuncu sezon sonu bunu acik olarak kulube bildirir camia hoca herkes bilir ve ona gore transfer planlar yerli oyuncu arar ve alirGeçen yıl rica minnet-maaş zammı ile ikna edilirken, sonraki yıl gitmesine kolaylık sağlanacağı sözü de verildiği söyleniyor ki doğruysa bu defa % 100 haklı konuma geçer Barış.
Eğer söz verildiyse evet haklı. Tabi burada değerini karşılayacak bir bonservis teklifi gelmesi de önemli.Geçen yıl rica minnet-maaş zammı ile ikna edilirken, sonraki yıl gitmesine kolaylık sağlanacağı sözü de verildiği söyleniyor ki doğruysa bu defa % 100 haklı konuma geçer Barış.
Bildirmiştir belki de kokusu şimdi çıkıyordur?! Kulübün içinde her olup biteni bilemeyiz, bilmemiz de gerekmiyor ayrıca.Çokta haklı sayılmaz ağustos ayi geldi lig başlıyor, biraz kulübünü düşünen bir oyuncu sezon sonu bunu acik olarak kulube bildirir camia hoca herkes bilir ve ona gore transfer planlar yerli oyuncu arar ve alir
Lig başlarken heleki yerli oyuncu gidiyorum diyemez derse ozaman kulup menfaatleri icin herseyi yapabilir ki baris karaktersiz bir cocuk degil ort yol bulunacaktir, sezon başlarken takimi zorda birakmaz kerem gibi ki kendiside biliyor yerini bu ayda dolduramayiz
Leao yerine LangLeao falan alınacak diyorlar +1 barış giderse lang diyorsun +2 reijneder ya da belki başka 10 numara +3