Tier 1 Barış Alper Yılmaz Ayrılma İsteğini Yineledi İddiası

Barış kalmalı + yedek kanat transferi de alınmalı.

Barış gidecek ve Leao gelecekse problem çözülmeyecek sadece taraftarın gazı alınacak.

Süreçte barışa kizmam. TFF baş sorumlusu, ikinci yönetim. Adam bekte oynadı, kanatta oynadı, forvette oynadı. Girdiği zaman asla mücadele etmemezlik yapmadı. Kötü bir cümle de kurmadi. Geçen seneki siyah resim sebebi de bence yönetim ve iletişimsizligi.

Geçen yılki olay nispeten soğuduktan sonra, özür gibi lanse edilen demecinde net özür dilemek bir yana, ''Zamanı geldiğinde konuşuruz'' gibi bir şey söylemiş, ortalığı karıştırdığı iddia edilen menajerine toz kondurmamıştı Barış. Tam ikna olmadığı, ayrılığın ertelendiği sonucunu çıkardığımı söylemiştim. O zaman talip olan kulüp (Belki şimdi bir başkası?) yine istiyorsa, gitmek istemesinde şaşırtıcı bir durum yok yani. Tüm bunlara rağmen canını dişine takarak, özellikle UCL maçlarında takımın lokomotifliğini üstlenmesi takdire şayandır; bela okumak yerine olaya bu açıdan bakmanızı öneririm.

Keçiören' in payı çıktıktan sonra net 35 gibi bir rakam getirmesi yeterlidir, yolu açık olsun, iyiliğine duacı olurum. Her fırsatta 'çöp' çekip ilk 11 e yakıştıramadıklarını söyleyen, gitmek istediğinde nefret kusanlar kendi boktan çelişkilerini sorgulasınlar önce...

Kulüp de hala göndermek istemediğini Barış'a bildirsin.

Gelişmeleri iyi takip edemediğin anlaşılıyor. Takımda kalmasını metazori değil, rica minnet sağlayabilmişlerdi.
Gelişmeleri takip etmemekle alakası yok. Bir futbolcuyu göndermek istemezsen, göndermezsin. Zarar etmeyi göze alır, yine göndermezsin.
Sözleşmesi devam ediyor mu? Ediyor. Serbest kalma maddesi var mı? Yok.

Yönetim isterse "Göndermiyorum. 2028'de bedavaya git." diyebilir.

Gelişmeleri takip etmemekle alakası yok. Bir futbolcuyu göndermek istemezsen, göndermezsin. Zarar etmeyi göze alır, yine göndermezsin.
Sözleşmesi devam ediyor mu? Ediyor. Serbest kalma maddesi var mı? Yok.
Direkt alakası var; mağarada mıydın o sıralar?! Bu tür durumlarda oyuncuyla restleşirsen tümüyle kaybedersin. Dediğim gibi, hoca ve yönetim rica minnet kadroda tutabildiler; iyi ki de öyle yapmışlar.

Direkt alakası var; mağarada mıydın o sıralar?! Bu tür durumlarda oyuncuyla restleşirsen tümüyle kaybedersin. Dediğim gibi, hoca ve yönetim rica minnet kadroda tutabildiler; iyi ki de öyle yapmışlar.
Yoo mağarada değildim. Oyuncuyla görüşülüp ikna edildiğini biliyorum. Geçen sene zorla tuttular tarzı bir cümlem olmadı. Ben bu seneden bahsediyorum. Yönetim isterse, göndermez.

"Oyuncuyla restleşip tümüyle mi kaybedeceğim? Kaybederim ama yine de göndermem" de diyebilir yönetim. Ben işi inada bindirmekten söz ediyorum. İstersen, işi inada bindirirsin.

Yoo mağarada değildim. Oyuncuyla görüşülüp ikna edildiğini biliyorum. Geçen sene zorla tuttular tarzı bir cümlem olmadı. Ben bu seneden bahsediyorum. Yönetim isterse, göndermez.

"Oyuncuyla restleşip tümüyle mi kaybedeceğim? Kaybederim ama yine de göndermem" de diyebilir yönetim. Ben işi inada bindirmekten söz ediyorum. İstersen, işi inada bindirirsin.
Geçen yıl rica minnet-maaş zammı ile ikna edilirken, sonraki yıl gitmesine kolaylık sağlanacağı sözü de verildiği söyleniyor ki doğruysa bu defa % 100 haklı konuma geçer Barış.

Geçen yıl rica minnet-maaş zammı ile ikna edilirken, sonraki yıl gitmesine kolaylık sağlanacağı sözü de verildiği söyleniyor ki doğruysa bu defa % 100 haklı konuma geçer Barış.
Çokta haklı sayılmaz ağustos ayi geldi lig başlıyor, biraz kulübünü düşünen bir oyuncu sezon sonu bunu acik olarak kulube bildirir camia hoca herkes bilir ve ona gore transfer planlar yerli oyuncu arar ve alir
Lig başlarken heleki yerli oyuncu gidiyorum diyemez derse ozaman kulup menfaatleri icin herseyi yapabilir ki baris karaktersiz bir cocuk degil ort yol bulunacaktir, sezon başlarken takimi zorda birakmaz kerem gibi ki kendiside biliyor yerini bu ayda dolduramayiz

Eğer söz verildiyse evet haklı. Tabi burada değerini karşılayacak bir bonservis teklifi gelmesi de önemli.

Çokta haklı sayılmaz ağustos ayi geldi lig başlıyor, biraz kulübünü düşünen bir oyuncu sezon sonu bunu acik olarak kulube bildirir camia hoca herkes bilir ve ona gore transfer planlar yerli oyuncu arar ve alir
Lig başlarken heleki yerli oyuncu gidiyorum diyemez derse ozaman kulup menfaatleri icin herseyi yapabilir ki baris karaktersiz bir cocuk degil ort yol bulunacaktir, sezon başlarken takimi zorda birakmaz kerem gibi ki kendiside biliyor yerini bu ayda dolduramayiz
Bildirmiştir belki de kokusu şimdi çıkıyordur?! Kulübün içinde her olup biteni bilemeyiz, bilmemiz de gerekmiyor ayrıca.

Bu da anlamış yönetimin doğru düzgün birilerini getiremeyeceğini, “bana mecburlar şu 10+4’ten de bir sakal yapayım” demiş belli ki
Bizde 6m gibi geliri var, avrupada 6’nın üstü verirler mi Barışa
Altına da bu gitmez para diye Arab’a gidecek adam neticede
Arap’tan gelmiş midir yine teklif, pek sanmıyorum onların canı burnunda şu ara

Geri
Üst Alt