GSC Haber Barış Alper Yılmaz: "Bu ligde bizim gibi oyuncular olduğu sürece biz hep şampiyon oluruz!"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1777231471805.webp

Barış Alper Yılmaz: "Öncelikle çok mutluyuz. 4. şampiyonluğumuza ulaşmak için elimizden geleni yapıyoruz. Daha bitmedi. Haftaya Samsun’a gideceğiz. Henüz daha bitmedi, haftaya Samsun'a gideceğiz. Yarından itibaren ona odaklanmamız gerekiyor. Bittiği zaman hep beraber aynı coşkuyla kutlayacağız!"

Barış Alper Yılmaz: "Hiçbir zaman süslü cümleler kurmadım hayatım boyunca, bana yakışmaz, karakterim bu. Ama bu ligde bizim gibi oyuncular olduğu sürece biz hep şampiyon oluruz!"

Barış Alper Yılmaz: "Ben sorumluluklarından kaçan bir çocuk olmadım. Takımıma katkı sağlamak istiyorum. Osimhen’e nasıl hissediyorsun dedim; ikimizin ismi vardı penaltıda, sen at dedi, ona teşekkür ediyorum. Çok değerli biri, bize çok şey katıyor."

aslanım benim. iyi ki varsın.

İnsan işte bukadar tevazu gostermeli

Penaltıyı takım ayırmeksizin hepsini aynı yere vururum - Barış Alper Yılmaz

Ederson'u attırdı kral

Melo gibi hareketini de çektii

Takomda zaten Baris gibi iki üc oyuncu daha olsaydi coktan sampiyon olmustuk, artik kendisi icin güzel veda zamani geldi

konuşmanın sonunda gideceği mesajını verdi

Ilk fener golu olmasi baya anlamli oldu.

Ben vardi saniyordum 1 tane. Eksik giderilmis.

gitmemesi lazım, seneye yabancı hakkı da saçma hale geliyor, çok lazım böyle adam, fark yaratıyor

Devam artık avrupa Arabistan falan boşver.

Takımda kalması kırılma noktası idi. Cesur yürek olmasa Avrupa macerası kısa sürer, ligi de kaybederdik, net...

Helal olsun hepinize
Ama şunu söylemek lazım, dua edelim Mert penaltıya çalışmamış, nereye atıyor bakmamış
Yoksa atlamadan ayağıyla kurtarırdı
Barış ya çeşitlendirmeli ya da ben atayım diye çıkmamalı

bu lige fazla bi adam, über teklifler gelmedikçe elden çıkarmanın anlamı yok, zar atıyoruz kanat bulacaz diye tutturabildiğimiz de pek söylenemez

Geri
Üst Alt