Barış Alper Yılmaz: "Eleştiriler olacaktır. Ben takılmıyorum oyunuma bakıyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1730145783352.png

Barış Alper Yılmaz: "Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun."

Barış Alper Yılmaz: "Galatasaray'da oynadığım sürece eleştiriler olacaktır. Ben takılmıyorum oyunuma bakıyorum."

Barış Alper Yılmaz: "Bana bugün sol bek bölgesi verildi, yarın sağ bek verilir ama ben hücum oyuncusuyum. Hocamın kararı. Hocam bir operasyon geçirdi ona da geçmiş olsun. Bizi yalnız bırakmadı. Çok farklı bir hoca. Onun güveni bizim için çok önemli."

Barış Alper Yılmaz: "Kerem Aktürkoğlu'nun maşallahı var. O gol attıkça biz de burada mutlu oluyoruz. Herkesin kendi hayalleri var. O da peşinden devam ediyor. Onun adına çok seviniyoruz."

Bir maç sol bek diğer maç sağ açık sonrasında santrafor oynayan adam ezberini unutur ya, Jelert var işte koy sola, sıktı şu fanteziler.

Artık evlen şu İlkin'le, barışşşşş.

Aslanım iyisin hoşsun da şu kafanı neden kullanmıyorsun immobile pişmaniyesinden 2 kat hızlısın zaten kafaya çıkıp yavaşlayacak kaleye gitme ihtimali yok niye arkadan itersin ki

Eleştiriyi takmamak saçma olur. Hakaretten bahsetmiyoruz Barışcım eleştirileri dikkate alıp kendini geliştirmende fayda var. Bugün 10 kişi bıraksan telafisi olmayacaktı.

Bir maç sol bek diğer maç sağ açık sonrasında santrafor oynayan adam ezberini unutur ya, Jelert var işte koy sola, sıktı şu fanteziler.
Jelert bugün Okan hocaya net şekilde hocam bana güven mesajını vermiştir.

Bu kadar oynamayan adam böylesine kritik bir maçta oyuna girdikten sonra gayet iyi oynadı. Şanssızlığı sadece son pozisyon oldu.

menajerine ve kendi arkadaş çevreni çok dinleme

sen çok golcü bir oyuncu değilsin

star da değilsin

defansif her hamle yapmayı zulüm göreceksen bir gram ilerleyemezsin

Takılma devam et şu atmosferde bu taraftar ortaminda genç oyuncu almak cesaret etmek zor olmadık laflar eden tiplere rağmen senin gibi mücadele etmek de zor. Alkisliyoruz Yuruyedur

Barış Alper Yılmaz: "Bana bugün sol bek bölgesi verildi, yarın sağ bek verilir ama ben hücum oyuncusuyum. Hocamın kararı. Hocam bir operasyon geçirdi ona da geçmiş olsun. Bizi yalnız bırakmadı. Çok farklı bir hoca. Onun güveni bizim için çok önemli."

Barış artık bek oynamamalı bence. Savunma farkındalığı yok, oraya uygun değil hücumcu bu adam

Lütfen takıl kardeşim elestirilere 2 derbide de bok gibi oynadın ..

dogru yapiyor

Geri
Üst Alt