Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.039
- 59.704
- 3.473
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çüküyle dokunarak 1 gol attı zaten.kardeşim bonservis getirirsen kulüp sen istemesen de kapının önüne koyar zaten bu kadar basit
dünya kupasında totunu kaldıraydında 1-2 skor yapaydın.
Şu an ben Barış'ı sert bir şekilde eleştiriyorum. Amma ve lakin bu yazdığın şey doğru ise o zaman işin rengi değişir. O vakit bütün oklar Dursun'a döner ki zaten büyük bölümü kendisine dönmüş durumda.Gönderin desinler kafa açmasın adama verilen maas zammını dursun ödememiş yalan söylemiş işte, bay bizim için osi kadar onemlidir
Tam sana hak verirken ,su ibareye katılmam asla doğru değil "gerekirse o alınır bu alinir"Erman standart ve sürekli oynayan oyuncunun üstüne kuma getiremezsin.Satarsin aslanlar gibi istediğini seve seve getirirsin.Lafim yok.Ama sürekli oynayan oyuncunun üstüne olmaz.İste bu noktada anlaşamıyoruz.Baris istenen parayı getirir.Ceker gider en tabii hakkı.Ama istenen para gelmezse bizimle kaldığı vakit sen onu mutlu edip oynatmak zorundasın.Gidipte üstüne Leao cekemezsin.Aslinda aynı şeyi konuşuyoruz belkide farklı anlatıyoruz.Soyle anlatayım sana sen abdulkerimi satmadan daha iyisini üstüne geturemezsin.Cunku aktif faal oynayan bir oyuncu.Katilyormusun?Bak sen anlamamakta ısrar ediyorsun ama karşındakileri anlamıyorlar diye itham ediyorsun. Transfer sezonunun başında yani 1,5-2 ay önce dese ki ben Avrupa'ya transfer olmak, yeni bir maceraya çıkmak istiyorum, bana izin verin. Eyvallah, başım gözüm üstüne Barış'cım derim. Senin için şu kadar bonservis belirledik, kulübün çıkarlarını düşünmek zorundayız ama sen bizim evladımızsın, bu parayı getir transferine müsaade edeceğiz derim. Böyle bir durumda da hemen Aral Şimşir transferine falan girerim. Ama bu eleman 2 senedir transfer sezonunun en kritik yerinde ben gideceğim ayağı çekiyor, kulübün elini zayıflatıyor. O şerefsiz menajerinin akıl oyunları bunlar, hiç şüphem yok. Geçen sene NEOM bu sene Hull City deniyor. Bu işlerde de çobanispor'a yakın birilerinin parmağı olduğundan da hiç şüphem yok, menajeri de bu işin içinde. Amaç yabancı kuralından dolayı Galatasaray'ın elini zayıflatmak. Barış ve menajeri de bunu bildiği için daha fazla ne kadar koparabiliriz derdinde. Eğer bu yeni Hull City haberleri de doğru ise bu sefer affetmem, taraftar da affetmez. Parasını getirip istediği yere gidebilir bu saatten sonra.
Kerem konusu ise ayrı bir vaka. Ne kadar sinsi ve yalancı, ne kadar karaktersiz bir adam olduğunu geçen sene çobanispor transfer sürecinde gösterdi zaten. Gerekirse Zaha da alınır gerekirse Leao da alınır. Ne Kerem ne de Barış af edersin sadrazamın sol başağı değil. İkisi de bulunmaz hint kumaşı değil. Barış eğer ikinci kez aynı şeyi yaptıysa yani bu haber doğru ise o da benim gözümde en az Kerem kadar karaktersiz bir adamdır.
Ayrıca Victor Osimhen olmasa sen bu son 2 şampiyonluğu anca rüyanda görürdün. Asıl anomali olan asıl ligi kıran adam Osimhen'dir. Yanına bir adam koyacaksan Uğurcan olur. Osimhen olmadığında bu sene de takımın halini gördük. O takımda Barış da vardı. Kendini özellikle fiziksel olarak çok geliştirdi, lafım yok. Zor vazgeçilebilecek olmasının tek sebebi de yerli statüsünde olması. Yoksa geçen sene o yaptığı terbiyesizlikten sonra paketlenmişti zaten.
Sezon biteli 2.5 ay oldu, 2 hafta sonra lig başlıyor. Kamp bitti neredeyse. Ben gitmek istiyorum söz vermiştiniz demenin zamanı değil diyorum. Ha yine de gidecek ise geri çevrilmeyecek kadar cazip bir teklif getirmeli. Barış istedi, sözler verildi diye değil.Yav ne alaka sezon başladı mı? Daha transfer dönemin kapanmasına 1 ay var gidip birisini alsınlar