Tier 1 Barış Alper Yılmaz Hâlâ Ayrılmak İstediğini Kulübe Bildirdi

Bonservisini getirip ayrılmak istiyorum diyen herkes ayrılabilir.

ya da geri alma - TR de sadece bize gelebilir tarzı şeyler.

bu en önemli faktör.
O tür maddeler eklenemiyormuş gerçekte.
Sadece anlaşılan fiyatın aynısına bize öncelik
Veya işte fb ye giderse kulübe ekstra tazminat gibi madde
Onun dışındakilerin hepsi çalışma hukukuna aykırı..

O tür maddeler eklenemiyormuş gerçekte.
Sadece anlaşılan fiyatın aynısına bize öncelik
Veya işte fb ye giderse kulübe ekstra tazminat gibi madde
Onun dışındakilerin hepsi çalışma hukukuna aykırı..
Ceza meblağ ekletebilme durumun var, Osimhen de yaptı Napoli 2 sene içinde İtalya'ya geri satarsak.

Fb'ye satılamaz maddesi ne? Aklından fener'e gitmek geçiyorsa gitsin zaten, gitsin de bir de onu görelim rezil olurken. Bunlar kerametin kendilerinde olduklarını düşünüyorlar. Kerem abisi de sözde fener'i şampiyon yapmak için gitmişti. Gördü ebesinin şampiyonunu..

11 gol 15 asist yapan öz evladımız yanında onun çok asagilarinda seyreden 10 milyon üstü alan oyuncuya bir tek laf yokmu?
Valencia hıyarı da 30 gol attı bu ligde. Bunlar ölçü değil. Sane'nin performansını da beğeniyorum diye bir şey demedim. Araplar alıyorsa o da satılabilir.

Ayrıca öz evladımız olan futbolcu, transfer dönemlerinin başında değil de transfer dönemlerinin en kritik sürecinde bize bunu yapıyorsa evladımız falan değildir. Geçen sene yaptığı büyük terbiyesizliği bile taraftar sineye çekti ve destek oldu, sevgisini gösterdi. Bu sene de aynısını yapıyorsa defolup gitmeli. 45-50 milyon avro gibi bir mebla getirsin gitsin. Getiremiyor da yine de arıza çıkarıyorsa futbol hayatını bitirmek lazım.

Sen niye bu kadar alınganlık gösterdin onu anlamadım. Hayırdır Barış'ın yakın arkadaşı, akrabası falan mısın?

Fenere gidecek diye ödünüz mü kopuyor

11 gol 15 asist yapan öz evladımız yanında onun çok asagilarinda seyreden 10 milyon üstü alan oyuncuya bir tek laf yokmu?
2002 - 2003 sezonu Dünya Kupası sonrası, Fatih hocanın 2. dönemi. Hasan Şaş Avrupa'ya gidebilmek için bütün koca sezon kendini vermedi. Gol olurdu, tüm takım kulübe ile birlikte sevinirken kendisi ayrı şekilde otururdu çok net.

Peki ne oldu, kendini takıma verse o sezon tjk 100. yıl şampiyonluğu göremeyecekti büyük ihtimal ve sezon sonu doğru dürüst teklif alamadı hiç bir yerden. Geldi rahmetli Özhan başkanın elini öpüp yeni sözleşme imaladı.

Şimdi kendisine sorsak en büyük evlatlarımızdandır. Geçelim bu işleri.

Parani getir git kocum. Sacini boyat, pahali kiyafetler al, instagramda ekrani nibsiyah bi beyaz yap ama sakin ekstra calisip basit pas/orta kesmeyi ogrenme. Nasilsa bunu bilmeden 6 milyon maas verdi kerkenezler sana ve o dibine menajerine

Geri
Üst Alt