Tier 1 Barış Alper Yılmaz Hâlâ Ayrılmak İstediğini Kulübe Bildirdi

Satin gitsin yav. Her transfer dönemi bununla mi ugrasacagiz.
Zaten cok begendigim topcu da degil.

Benim bildiğim Dursun Özbek, işi inada bindirir, yine satmaz.

doymuş oyuncular, takım yenilensin diyorsak gitmek isteyene bir şey demek gereksiz gönülsüz işten ne olacağı belli. yerine de geçen sezondan yavaştan birini oyuna sürmek gerekiyordu ama kafalarında plan olmadığı için sadece zam yaparak günü kurtarmaya çalıştılar.

Basliktaki Turkce kullanimi her okudugumda kulaklarimi tirmaliyor

bay bay demek lazım kendisine tr ye dönemez maddesi de koyulmalı tabi yok öyle burdan ucuza gidip sonrasında fbden yağlı maaş almak , gitsin premier ligde 2 gol 2 asistle sezonu tamamlasın da görsün dünyanın kaç bucak olduğunu

Hemen şimdi Can Uzun değişimi

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gecen sene ligi aldıysak 1.sirada bay sonra sonra ugurcan sonra osi sayesinde o yuzden boş yapmayın artık.

Şampiyonluklarda çok fazla emeği var kuşkusuz

Kazancı da güzel

Ben olsam takım değiştirmek istemezdim..

Çünkü ben Galatasaray’ı çok seviyorum

Ama demekki o benim gibi düşünmüyor..

Silah zoruyla da kimseyi tutamayız arkadaşlar

Hedefi yine Araplar mi? O zaman orda en fazla 1 sene oynamis olan ve Futbolu daha salmamis bir herifi takas olarak + bonservis isteyelim. Bonservis düser ve Keciörenin payi azalir.

Hayırlısı neyse o olsun birşey diyemedim. Ama bir transfer olursa en az 5 sene türkiye de Galatasaray harici bir takımla sözleşme imzalayamazsın diye bir sözleşme falan imzalatsınlar... valla bu çocuğu da fener formasıyla falan görmek istemiyorum... tüm sevgimi küfürlere döktürmesinler bana...

Geri
Üst Alt