Tier 1 Barış Alper Yılmaz Hâlâ Ayrılmak İstediğini Kulübe Bildirdi

Hayırlısı neyse o olsun birşey diyemedim. Ama bir transfer olursa en az 5 sene türkiye de Galatasaray harici bir takımla sözleşme imzalayamazsın diye bir sözleşme falan imzalatsınlar... valla bu çocuğu da fener formasıyla falan görmek istemiyorum... tüm sevgimi küfürlere döktürmesinler bana...
O tarz birşey mümkün değil ama 2-3 sene içerisinde Türkiye'ye geri döner ve Fener ya da Bjk'a imza atarsa bize tazminat olarak 10-15-20 kağıt ekstra Bonservis verilir diye madde mümkündür

O tarz birşey mümkün değil ama 2-3 sene içerisinde Türkiye'de Fener ya da Bjk'a imza atarsa bize tazminat olarak 10-15 kağıt ekstra Bonservis verilir diye madde mümkündür
Barış ın kendisiyle sözleşme tarzı bir imza atsın kulüp. Oğlum bak türkiye de başka bir takıma gidersen atıyorum 15 milyonluk senet işleme girer vs gibi... vardır bir hukuki yol falan...

Barış ın kendisiyle sözleşme tarzı bir imza atsın kulüp. Oğlum bak türkiye de başka bir takıma gidersen atıyorum 15 milyonluk senet işleme girer vs gibi... vardır bir hukuki yol falan...
Napoli nasıl bize ceza maddesi yazdırdıysa benzer birşey bizde yapabiliriz.

Napoli nasıl bize ceza maddesi yazdırdıysa benzer birşey bizde yapabiliriz.
Onu da yapıp barış ile de başka bir yol bulunmalı. Atıyorum gittiği kulüpte bir sene oynadı oradan başka bir kulübe gitti onlar da türkiyeye kiralık verdi hüküm kayboluyor... direkt barışa şart koşmak lazım...

Onu da yapıp barış ile de başka bir yol bulunmalı. Atıyorum gittiği kulüpte bir sene oynadı oradan başka bir kulübe gitti onlar da türkiyeye kiralık verdi hüküm kayboluyor... direkt barışa şart koşmak lazım...
Doğal olarak tabi ki hüküm kaybolur tekrar X bir yurt dışında transfer yaparsa yav o kadar da takma kafana, öyle birşey olursa gitsin yani herifin kariyeri boyunca müdahale edecek halimiz yok ya zaten FIFA buna izin vermez.

Ortada somut bir teklif yokken Barışımızın böyle sözler sarf etmesi saçmalık olur; geçen yıl yaptığı hatadan sonra da yapmaz herhalde. Ha, temiz 35-40 bırakacak bir teklif getirir, geçen yıl verilen sözün tutulmasını isterse de yapacak bir şey yok, yolu açık olsun; kendisinden razıyımdır...

Kalması hata zaten 30-40 neyse getirsinler, gitsinler menajeri ile

Bazen çok kızsak da barış mücadelesi ile bayağı x faktör oldu. Maksimum kazançla çıkmak lazım

OB hocam salmaz. Birkaç farklı pozisyonda oynayabilen topçuları seviyor. Takımda tutmak için elinden geleni yapar.

Umarım 100 milyon verirler ama bu arkadaşı 25i geçtikten sonra el arabasıyla bile olsa gitmek istediği yere bırakmak lazım.

Galatasaray, prim yatmadı sözcüklerini google'da aratsak farklı tarihli onlarca haber çıkar. Çoğu yalan desek bile illaki bu haberlerin bir kısmı gerçektir.
Gomis'in, Morata'nın, Ahmet Bulut'un verilen sözlerin tutulmadığına yönelik ifadeleri var. Barış'ta da yerine getirilmeyen vaatler olabilir.

Barış, siyah ekranla kulüp aidiyetinin olmadığını belli etmişti. Ederini getirip gitmesi bence en doğrusu ancak 20m+ bonservis kârı getirebileceğini dahi sanmıyorum.

takımda osimhenden sonra en yuksek parayı hakeden oyuncu ,aksini idda edenler duvara konusabilir,boş yere para alan çöplere laf edin önce sampiypn yapan adama degil.

X bir yerden fenerw gitmek isterse meşhur ..gitsin kelimesi uygundur

Geri
Üst Alt