GSC Haber Barış Alper Yılmaz: "Hocamızın bize verdiği taktiği sahaya uygulayamadık"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Barış Alper Yılmaz: "Üzgünüz. Biz böyle planlamamıştık. İyi oynayamadık. Hocamızın bize verdiği taktiği sahaya uygulayamadık. Üzgünüz. Ama önümüze bakmamız gerekiyor."

Barış Alper Yılmaz: "Günay ağabey ile başlamak istiyorum. Bugün istenmedik bir hata oldu. Her insan hata yapıyor. Herkes biliyor Günay ağabeyi; karakterini, nasıl bir insan olduğunu herkes biliyor. Herkes hata yapıyor. Ben de yapıyorum, en iyi oyuncular da yapıyor. Derbiye hazırlanacağız. Taraftarımızla kenetlenip, derbiyi kazanıp dördüncü şampiyonluğumuza gitmek istiyoruz."

Hocayı koruyor bak bak!!

Hangi taktiği???? Anlat da bilelim!

Barış Alper Yılmaz: "Hocamızın bize verdiği taktiği sahada uygulayamadık."

Çünkü hocanız taktikten bi haber!

70 dakika 10 kişi oynayan fener'e sadece şampiyonluk maçını değil, oyunu da veren okan buruk'u gördüğümden beri hocanın taktiklerine çok güvenirim

Ne taktiği yav? Teknik taktik bilmeden üst üste 4. şampiyonluğa yürüyen adamı teknik direktör diye bize yutturamazsınız. Bir kez olsun antrenmanlarda masa tenisi oynandığını görmedik mesela? Böyle teknik direktör mü olur?

Geçen maçlarda da buna benzer açıklamalar oldu, futbolcular hocayı koruyor, bende korurum ya tatil köyü gibi takım, hocanın suçu yok der geçerim, herkes kebap yapıyor takımda.

Türk oyuncular cok rahatsız ıslık mevzusundan

icardi niye ıslıklanmadı büyük oyuncularda hata yapar demeye getiriyorlar

@Alper Altun
bu takım bölünür

70 dakika 10 kişi oynayan fener'e sadece şampiyonluk maçını değil, oyunu da veren okan buruk'u gördüğümden beri hocanın taktiklerine çok güvenirim

Beraberliğin yettiği maç.
Ev sahibisin.
Rakibin 10 kişi kalmış.
Şampiyonluk kutlamaları hazır.

Adamların kalesine bile yaklaşamadın.

Okan Buruk masterclass.

Beraberliğin yettiği maç.
Ev sahibisin.
Rakibin 10 kişi kalmış.
Şampiyonluk kutlamaları hazır.

Adamların kalesine bile yaklaşamadın.

Okan Buruk masterclass.
tek özelliği boğuşmak olan osayi'nin karşısına fiziksel prime'ındaki barış'ı dikmek unutulmaz 1 taktiksel dehalıktı.

Hangi taktik ? Aylardır göz kanatan oyun mu?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt