GSC Haber Barış Alper Yılmaz, Kayseri Deplasmanında Yok

bu olayın bazı topçularda daha fazla hırs yaptıracağını düşünüyorum. lemina ve torreira açıklamaları bunu gösteriyor bence. en çok yunus'tan beklediğim şeyler var. maçı sabırsızlıkla bekliyorum

bu olayın bazı topçularda daha fazla hırs yaptıracağını düşünüyorum. lemina ve torreira açıklamaları bunu gösteriyor bence. en çok yunus'tan beklediğim şeyler var. maçı sabırsızlıkla bekliyorum
Şuan alt yapıda top oynayan bir topçu olsam hirstan alev topuna dönmüş uçuyordum adeta.

Ama günümüz topcularinda böyle birşey olur mu bilmem

Valla ben ne fiyat verirlerse versin satmama taraftarıyım.

Sözleşmesi bitene kadar kadro dışı bırakıp bu avelin futbol hayatını bitirme taraftarıyım ben. Öyle başa böyle tarak!

Tabi böyle bişey yaparken fifa tarafından bir yaptırıma uğrarmıyız onu da iyi düşünüp araştırmak lazım, böyle konularda ne yapıyorlar bilmiyorum.

Bu arada seve seve deplasmana götürülmelidir ama oyuna alinmamalidir. Benfica Kerem örneğinde izlediği yolu izlemeliyiz. Duruş dediğin öyle olur

Bilerek yapıyorlar üstad. Amatör menajeri akıl veriyor. Kadro dışı gelirse akillarinca bidaha GS o kadar teklif alamaz seni satmak zorunda kalırlar kadro dışı biraktirmaya çalış kendini yapıyorlar güya.

Ben olsam hiç bir paraya satmam gerekirse 3 yıl kadro dışı bırakırım bunu yapmazsa yönetim bundan sonra her futbolcu bu şekilde davranır
Yönetimin büyük sınavı olacak bu süreç

adam oldu da gasaraya madik atıyo
sen kimsin la
allahın kütük bilekli dürzüsü
gs senin elinden tutmasa olmasa keçiörenden başka takım mı görürdün hayatında

bu herife ödeme falan da yapmayın, idmana çıkmadığını belgelediğin anda ücreti kadar ceza kesebilme hakkın var fifa kurallarına göre
40 milyonu getirsin defolsun
getiremiosa da süresiz kadro dışı bırakın, sonra da basın tekmeyi

taraftara ihanet eden adamın o formayı giymeye hakkı yok
dersini vereceksin böyle heriflere
hazımsız rezil

Tamam ifbye gitmesin 15 milyon yuro maaş 5 milyon da menajerine verelim moralini düzeltelim

sakın ola basını felan çağırıp barışı affettirme çabalarına girmesin yönetim,
okan hocada bu konuda pragmatist davranmayı bıraksın

ihanetin affı olmaz

bu saatten sonra isterse evliya olsun bizle ilişiği kalmadı, madem prof dünya sözleşme şartlarını yerine getirip 3 sene köpek gibi antremana gelip gitsin

Valla ben ne fiyat verirlerse versin satmama taraftarıyım.

Sözleşmesi bitene kadar kadro dışı bırakıp bu avelin futbol hayatını bitirme taraftarıyım ben. Öyle başa böyle tarak!

Tabi böyle bişey yaparken fifa tarafından bir yaptırıma uğrarmıyız onu da iyi düşünüp araştırmak lazım, böyle konularda ne yapıyorlar bilmiyorum.
Fifa kimi bağlıyor yav.
Adamlar geçen sene 2 aylık oyuncuya lisans çıkarmadılar 6 ay yattı herifler. İdmana falan falan çıkmadı kendi çalıştı.
Fifa sadece sen u19sun tamamen kadro dışısın gibi şeylerde devreye giriyor. Antrenmana alırsın sonra şu köşede top sektir dersin her idmanda çözülür.

Fenerlilerde nasil guc kaybedecegimizi farkındalar nasil seviniyorlar ve haklilarda acikcasi

Geri
Üst Alt