GSC Haber Barış Alper Yılmaz Takıma Katıldı ve Antrenmana Çıktı

yahu çocuk karadenizli idare edin işte ekstra kaynıyor kanı
yapıtğı nerde olursa olsun kabul edilecek gibi değil. menajer gazına gelip antrenmana çıkmama da nedir? siyah ekran paylasımları falan. kabahati büyük gönlünü ne yazık ki alamaz taraftarın. hiç bir şey eskisi gibi olmaz.

Gönderelim diyenler ,kendinizmi oynayacaksınız? 8 gün kalmis takimin en önemli oyunculardan ve adam yerli
Kimi nezaman alacaksın
Bırakın boş boş ici boş soylemleri
Gitmek istedigi icin antremana cikmayan oyuncu icin gonderilsin demek cok komik; adam zaten gitmek istiyor, bu ne bicim ceza.

Doğru tanıyabilmişsem kaldığı yerden devam edecektir aslanımız. Hatta gereksiz hücum fauller, bariz tercih hataları, gücünü gereksiz israf etme gibi bazı defolarını düzeltmek için eskisinden daha dikkatli davranarak kendisini update etmesini dahi mümkün görüyorum. Göstereceği olası iyi UCL ve MT performansıyla birlikte, kış ya da gelecek yaz döneminde kulüp ve kendisi için cazip bir transfer yapması en iyi senaryodur. Aamiin!..

Senelik 10-12 kağıt kime verseler dünyası şaşar, burada gitmek istemesi hata değil de bu adi köpek menajeri çıkarıp GS hakkında konuşturması kabul edilemez olan durum. Onu kovarsa ve sonrasında efendi gibi topunu oynamaya devam ederse herşey düzelir.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ve menajerinin arkasında rte yanaşması Ahmet ketenci denilen fb yöneticisi varmış söylenenlere göre.

Kalırsa memnun olurum ama Arap kulübünün tavrı belirleyici olacaktır; fazladan 10-15 daha ateşlerlerse bu iş biter gibi görünüyor...

Bu taraftar kendine yapılan ihaneti asla unutmaz.

Selçuk İnan bir Avrupa maçında formayı çıkarıp attı, bütün güzel duyguları bitirdi.

Arda Turan ne kadar büyük Galatasaraylıyım dese de gidiş zamanı ve sonrasında yaptıkları ile kalpleri kırdı.

Tanju Çolak fb ye gidişi ile gönüllerden silindi.

Tugay Kerimoğlu yanlış zamanda paylaştığı bir foto ve öncesinde tvlerde yaptığı yorumlarla taraftarın tepkisini gördü.

Kerem Aktürkoğlu, Fatih Akyel, Sinan Gümüş ve daha niceleri.

Barış, hoca ile, yönetim ile anlaşabilir, özür dileyip takıma dönebilir, goller atabilir, asistler yapabilir.

Ama GALATASARAY taraftarı bunu unutmaz.

Yol yakınken kulüp menfaatleri doğrultusunda gitmesi TAKIM için en uygunudur.
Gscnin büyük çoğunluğu kucaklamaya hazır Barış Alper Yılmaz'ı. Yazık koca çınar Klübe

Herşey bitince sevgililer kırık ayrılmamak için birbirinin gönlünü hoş tutarlar bazen. Bizim işte ona döndü. Barışın kalacağını sanmıyorum.

yapıtğı nerde olursa olsun kabul edilecek gibi değil. menajer gazına gelip antrenmana çıkmama da nedir? siyah ekran paylasımları falan. kabahati büyük gönlünü ne yazık ki alamaz taraftarın. hiç bir şey eskisi gibi olmaz.

Yaptığı hata evet o konuda hemfikiriz. Belli ki çocuk menajer tarafından manipüle edilmiş. Yönetim, hoca, taraftar gereken tepkiyi verdi. Daha fazlası her iki taraf içinde zarar olacak.

10-12 diye bir rakam yok ayrıca bizim kabul edeceğimiz bir bonservis ücreti ortalıkda hiç dolanmamış ki. Sözlü olarak bile yok.

Olay araplara gitmek de değil.
Çakal tayfa itoğlu it yok mu bir tane şerefsiz namussuz.
Hayali bir teklifle çocuğun aklını bulandırıp transferin sonuna doğru alıp avrupaya götürmek.
Amaç arabistan olsaydı az buçuk biz mutlu edecek bir bonservis getirmeye çalışırlardı.
Sikko kulüplerde birinden gelecek teklifi de barış kabul etmeyeceği için önce arabistan muhabbetiyle sana 10 milyonlar verdiler diye bu şoparın aklını karıştırıyorlar, sonra da ayı gibi aptalları da kullanarak işin ikinci leveline geçiyorlar sana 60 bonservis istiyorlarsa mevcut maaşın o olamaz işleniyor. Bu huzursuzluk evresi maaşını artırmak iste işareti. Daha 1 ay önce sözleşme yenilendiği için kabul edilmemesi daha yüksek olduğundan iki tarafı birbirine kırdırma çabası.
Son level ise barış ile taraftar dahil tüm köprüler atıldığında Araplar bu parayı vermiyor sana avrupadan daha iyi teklif getirdik, ne getirdik sikko Valencia 18 + bonuslarla 23 milyon.
35e verilmediği için taraftarla kulüp arasında da huzursuzluk çıkartılacak.

Bunlar hep adım adım işlenmiş, asalak beyinleri sadece kötülük ve huzursuzluk üzerine çalışan bir takım yavşakların planı.

Geçen sene kereme olan neyse aynısı adım adım işleniyor. Ne hikmetse koca 3 ayda teklif gelmiyor transferin bitmesine 10 gün kala güya bir arap kulübü çıkıyor ve noname bir çocuğa 35 bonservis 10 milyon da maaş veresi geliyor.
Yunus için de yaptı bunu yemedi sonraki adım barış oldu birinden birisi koparılmalıydı çünkü iyi yerli yok ve bizdekilerin de koparılması lazım.
Barış koptuğu anda ilk olarak çocuklarımız ac mı kalsın tayfa ortaya çıkacak, sonra kalemşör şerefsiz salaklar sosyal medyadan çıkacak en son gürcü hamsi ortaya çıkacak 500 sene dünyaya hükmetmiş diye saçmalamaya çalışacak.

Amaç yabancı sayısı azalıp yerli sayısı artması e piyasada yerli olmayacak kerem ve barışı da yüksek maaş ile aklını çelecekler ve götürecekleri yer belli. Bunu 2012 den sonra yükseldiğimizde de yaptılar yine aynısı planlanıyor.
Beyin yok çünkü bunlarda maximumu bu ilkel zekasız insan sürüsü bunlar.

Barış satılacaksa
1-40 ver al git değil 60 getireceksin denilecek. Avrupa için de 50 ağlamasın transferin bitimine kalmış 8 gün. 1 senesi kalmış 32 yaşındaki kova gördükleri kaleciye 25 istiyor adamlar. 30 yaşıdanki stopere 20.

Geldiği anda barışla kulübüyle değil seni salarız ama 3 sene türkiyeden başka takıma gidemezsin sözleşmesi imzalanacak. Kulübüyle imzalanacaksa siyah tshirtli bugünler için var unutmayın her türlü aşılır çünkü.

Yunusu falan maçta ısrarla çekmeleri falan aşağılık bir oluşumun çabaları. Bunlar şerefini de bunlara bağlı olanlar maları da satar.
Son olarak beter olmanız dileğiyle.

antrenmanın bir kısmına katılmış beyimiz koskoca kulübü şunun elinde oyuncak ettiler gönderin paf takıma 2-3 ay takılsın orda ama nerde öyle yönetici pısırık iş bilmez hepsi

Geri
Üst Alt