GSC Haber Barış Alper Yılmaz Takımda Kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu aciklama cok kotu oldu. Baris isi duzeltebilecekken, atesin uzerine benzin atti. Bu yaranin iyilesmesi artik cok guc.

Baris bonservis istegi neyse getireceksin. Yoksa yedek kulubesinde curumeye mahkum olursun.

İzin verilmezse 1 sene hasta olup yataklarda yatacak demek
öyle bir şey yapamaz dünya kupası var UCL var bunları kaçırmak istemez ama biz bu döndüğünde asla yüz vermemeliyiz. Bu ihanetler kolayca unutuluyor. Tüm sene çağrılmamalı tribüne. Tabi bunlar kaldığı senaryoda.

Fenerli menajerler önce keremi simdi de barışi yeme çabasında. Kanmayın kardesim sizde. Bu kadar aptal olamazsınız.

Bu yalan başlığı değiştirelim. Yada karaktersizlik hastalığı olarak kabul edelim o da olumlu

bizim yerli oyuncuların neredeyse hepsinin aklını çelip takımdan ayırmaya bağını koparmaya çalışan bir çete var menejerler, temsilciler, gazeteciler belki yöneticiler var bunların içinde hepsinin kolu ifbye ve aliye uzanıyor. Bu teklifi de özellikle getirttiler neom kulübüne neom ne bilecek Türkiye'de Barış diye bir topçu var filan.
Herif zaten fenerli. Kesinlikle fenerin parmağı var bu işte.

Ali koc net bir sekilde bunun Menajerine Barisi Galatasaraydan kopar sana 1 milyon da benden demistir, baris efendi sende yok hastayim ayaklari yapma, Osimhen okadar ugrasti herifler bir kurus inmedi, o araplar getirecek 50 milyonu ondan sonra nereye gidiyorsan git.

Bu adamı muhatap almaya lüzum yok babası daha makul adam gelsin konuşalım.

Gitmek isteyebilir iyi bir sözleşme almış olabilir amaaaaa bedavaya gönderin beni olmaz büyük ayıp yapıyor. Biz osimheni alırken nasıl 75 milyon yerine 80 milyona anca alabildiysek sende seni isteyen takımda GS ne istiyorsa o seviyelere geleceksin. Ha Transfer sezonu başı olur anlarım dersin ki tamam kolaylık sağlayalım az biraz kalmış burada 10 gün seni satıp nasıl adam bulacağız ucuza biz ? Çok gitmek istiyorsan sözleşmeni *3 kat arttırarak neden uzattın bilader o zaman ! Yok abi bu Türklerin genel sorunu azıcık değer görünce başı kaldırıyor.

Temsilcisinin açıklamasından sonra YALAN olduğu çok net ortada

İdmana çıkmamak maça çıkmamak ihanettir takıma

siz kimsiniz a nokta nokta ... hayırdır olm , menejerlerin popolarını kim kaldırıyor da türkiye'nin en büyüğüne racon kesmeye çalışıyorlar. otur aşşağı 60 milyon getir yoksa paf takıma yallah.

Transfer sürecini geçen seneki Kerem olayı gibi yapmaya çalışıyorlarsa çok yanılıyorlar. Bağlayıcı bir sözleşmen var. Sözleşmene iyileştirme de yapılmış. Paşa paşa oynayacaksın.
Eğer ki gitmek istiyorsan hocayla konuşursun, önceden haber verirsin, ona göre kadro planlaması yapılır. Son dakikaya bırakırsan işi, olmaz.

bunu kadro dışı birakmakta çözüm değil rizeli olması sebebiyle tayyip Erdoğan'ı bile sokarlar araya affedin der o da el mahkum oynatırsın. 40 versinler nereye gidiyorsa gitsin. kerem yüzünden arda turan övüldü de ona aynı haltı yemişti.

Cok talihsiz bir aciklama. Ulan seni Baris Alper yapan GALATASARAY be adam, bu ne kibir? Tamam gitmek istiyorsun ama su aciklamaya ne gerek var. Ayip ve yazik. Nerden geldigini unutmayacaksin. "Ben gitmek istiyorum ama Galatasaray beni birakmiyor" diye aciklama yapan birisini acikcasi Galatasaray'da gormek istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt